Vinete pane umplute

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 2 Noi 2009 | 10225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • vinete
  • branza de burduf sau de care preferatzi
  • marar
  • patrunjel
  • ou
  • pesme
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane umplute:

Vinetele se curata de coaja si se taie fasii.

Puneti uleiul la foc si puneti vinetele pentru a le inmuia sa fie usor de manevrat:
Pregatim umplutura:
Branza se amesteca cu mararul si patrunjelul tocat marunt si sare daca e nevoie.

Asezam umplutura pe vinete si impaturim. Le dam prin pesmet, apoi prin ou si le prajim, apoi le scoatem pe un servetel ca sa mai scapam de grasime si papam!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri din aluat cu iaurt, dospit la rece