VINETE PARMIGIANA CU PIEPT DE PUI

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 30 Sep 2012 | 6304 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 250 g parmezan ras
  • 1 piept de pui dezosat
  • o cana suc de rosii
  • 2 oua
  • 1 lingura cu smantana
  • 1 lingura bulion
  • unt
  • sare
  • piper macinat
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA VINETE PARMIGIANA CU PIEPT DE PUI:

Vinetele se spala,se taie in felii de circa 1 cm grosime(pe lungime)se presara cu sare , se lasa 10 -15min sa iasa apa din ele dupa care se sterge fiecare felie in parte  cu ajutorul unui prosop absorbant.In timp ce feliile de vinete se odihnesc........hihihi................ne ocupam de pieptul de pui.Taiem pieptul de pui in fileuri subtiri pe care le batem usor cu ciocanul de snitele.Condimentam cu sare si piper fileurile,dupa gust.Si acum trecem la asamblare.Ungem un vas (eu am folosit unul de yena) cu unt  si asezam un strat de vineteun strat  file de piept de puijumatate din cantitatea de suc de rosii si jumatate din cantitatea de parmezan ras si presaram deasupra oregano.Continuam "constructia" cu inca un strat de vinete,unul de file de piept de pui ,restul de suc de rosii si de parmezan ras.
Batem bine ouale cu putina sare ,adaugam smantana  si bulionul,amestecam bine si apoi turnam peste compozitia de mai sus.
Dam la cuptor pentru circa 1 ora.
Servim cu ketchap............ca doar am " confectionat"..........hihihi

Daca ti-a placut reteta noastra "VINETE PARMIGIANA CU PIEPT DE PUI" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete in sos de rosii cu za'atar