Vitel cu ciuperci si smantana

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 18 Noi 2017 | 6741 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne proaspata de vitel taiata bucatele
  • 10 ciuperci proaspete
  • 1 ceapa
  • 20 cl de smantana lichida
  • 50 ml de vin alb
  • sare, piper, paprika dulce
  • 3 linguri ulei de masline
  • patrunjel tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu ciuperci si smantana:

Spalati, curatati si taiati ciupercile felii.

Curatati si tocati ceapa marunt.

Rumeniti ceapa tocata in 2 linguri de ulei, adaugati carnea si colorati-o pe toate partile.

Adaugati vinul alb si reveniti pana la evaporarea lui.

Intr-o tigaie, sotati ciupercile intr-o lingura de ulei.

Amestecati ciupercile cu carnea si varsati deasupra smantana lichida. Fierbeti impreuna cateva minute.

Puneti sare, piper, un pic de paprika dulce si verdeata tocata.

Este gata! Serviti cu orez sau paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]