Vitel cu legume

de mihaelar63 in Vita, 27 Mar 2015 | 4007 vizualizari

 

La ,, recensamant '' am observat ca stau bine cu carnita de vitel .Initial am dorit o tocanita ,dar feliile de carne erau atat de frumoase incat era pacat sa le mai maruntesti . Si tocanita tot clasica nu mai merge, asa ca am adugat cateva legume congelate .Tot de pe stoc ! Am pregatit acest preparat la aparatul Multicooker de la Philips .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vitel
  • 100 ml ulei
  • 6 catei usturoi tocati
  • 2 cepe rosii tocate marunt
  • 2 fire ceapa verde rondele
  • 1 ardei kapia cubulete
  • 1 tija telina feliata
  • 1 ceasca fasole verde congelata
  • 1 ceasca mazare verde congelata
  • 1/2 lingurita boia rosie
  • 1/2 lingurita pasta ardei iuti tocati
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu legume:

  1. Carnea de vitel se trece prin jet de apa rece , se tamponeaza de excesul de umiditate si se feliaza .
  2. Setati aparatul de gatit pe functia Fry si caliti usor timp de 10 minute in ulei, ceapa , usturoiul ,ardeiul si telina .Sarati . Adugati boiaua si pasta de ardei iute .
  3. Se pune carnea , doua cani de apa si se trece pe programul Stew  timp de 40 minute .
  4. Cu 10 minute inainte de terminarea programului se aduga legumele congelate .
  5.     Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

In sezon folositi mazare si fasole proaspata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

mihaelar63 1

29.03.2015, 23:02

Dia parca am intrat in transa , ma bucura orice mancare verde . Cu ce o avea legatura ?

diaconta 1

29.03.2015, 23:05

A venit primavara Miha,de aia ))

mihaelar63 1

29.03.2015, 23:36

Eu credeam ca are legatura vecinii aia cu culoarea verde . Sau cu padurarii ))

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Vitel cu legume in vas de lut