Waffe cu parmezan

de Oana in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2010 | 6656 vizualizari

 

Sunt perfecte pentru micul dejun, cu o canuta de lapte dulce sau batut.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 50 g unt
  • 250 ml apa calduta
  • 250 g faina
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 lingurita rasa cu praf de copt
  • 3 linguri pline cu parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffe cu parmezan:

Se separa ouale. Untul moale se mixeaza si se adauga rand pe rand cate un galbenus. Faina se amesteca cu sarea si praful de copt. Se adauga parmezanul si se mixeaza in continuare. Se incorporeaza apoi faina, alternativ cu apa calduta. Albusurile se bat spuma si se amesteca usor in compozitie.

Se incinge aparatul de waffe si se coc rand pe rand. Se servesc calde sau reci, cu parmezan ras deasupra.

Succes total si la baieti, Vlad a mancat regulamentar doua fatzuci, iar Stef a inceput cateva si le-a mancat urechile, bineinteles, apoi nasul :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Waffe cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu cartofi