Waffe cu parmezan

de Oana in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2010 | 6778 vizualizari

 

Sunt perfecte pentru micul dejun, cu o canuta de lapte dulce sau batut.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 50 g unt
  • 250 ml apa calduta
  • 250 g faina
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 lingurita rasa cu praf de copt
  • 3 linguri pline cu parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffe cu parmezan:

Se separa ouale. Untul moale se mixeaza si se adauga rand pe rand cate un galbenus. Faina se amesteca cu sarea si praful de copt. Se adauga parmezanul si se mixeaza in continuare. Se incorporeaza apoi faina, alternativ cu apa calduta. Albusurile se bat spuma si se amesteca usor in compozitie.

Se incinge aparatul de waffe si se coc rand pe rand. Se servesc calde sau reci, cu parmezan ras deasupra.

Succes total si la baieti, Vlad a mancat regulamentar doua fatzuci, iar Stef a inceput cateva si le-a mancat urechile, bineinteles, apoi nasul :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Waffe cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (23)

Oana 1

13.03.2010, 15:47

vanilla 1

29.06.2010, 15:33

eu fac waffle sambata dimineata la micul dejun!!! clar trebuie sa incerc si reteta ta!!!

adry88 1

08.05.2011, 12:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute