Wrap cu Halloumi la gratar, cous-cous, rosii uscate la soare si rucola

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 28 Iun 2015 | 3768 vizualizari

 

Halloumi este o branza greceasca ce isi pastreaza forma in timpul procesului de gatire.

 

INGREDIENTE

  • 1 lipie
  • 40 grame branza Halloumi
  • 1 lingura seminte de susan
  • 2 linguri cous-cous gatit amestecat cu seminte de floarea soarelui coapte
  • 4 rosii uscate la soare
  • cateva frunze rucola
  • salata pentru servit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Wrap cu Halloumi la gratar, cous-cous, rosii uscate la soare si rucola:

Branza se taie felii si se prajeste pe ambele parti cateva minute pana devine aurie. La final se adauga si semintele de susan si se mai gateste 1 minut. 

Intr-o lipie se aseaza in ordinea dorita, feliile de branza, cous-cous-ul, rosiile uscate si rucola si se consuma alaturi de o salata mare. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Wrap cu Halloumi la gratar, cous-cous, rosii uscate la soare si rucola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cous-cous cu somon