Zarzavat pentru ciorba (by oana)

de nadina73 in Conserve, 3 Oct 2010 | 10837 vizualizari

COMENTARII (14)

nadina73 1

03.10.2010, 16:09

Marita sa-l incercati e super bun

Rocsi 1

03.10.2010, 16:48

doamna gospodina

nadina73 1

03.10.2010, 16:51

rocsima si gandeam eu ca o sa apri tu

Rocsi 1

03.10.2010, 16:55

pai de cand te urmaresc dar nu prea te mai prind...stiu k ai musafiri si te inteleg

nadina73 1

03.10.2010, 17:06

da acuma sant la pescuti si cum masina are doar 5 locuri si noi snatem 6am ramas acasa,dar nu ma supar ca mai recuperez
asa ia zis bebe lui mama mea cand au plecat"lasa buni(daca copii zic buni si noi dupa ei) ca ia calclutatoru in brate si dai pe retete la bucataras"

Rocsi 1

03.10.2010, 17:11

stiau ei ce stiau

La Ancuta 1

03.10.2010, 18:31

Recuperare placuta (la calculator). Imi place reteta de zarzavat.

nadina73 1

03.10.2010, 18:38

rocsi sti ce a zis bebe ca sant drogata de bucatarasmai mult timp am pt sait decat pt el

nadina73 1

03.10.2010, 18:39

anca mersibag de zor nu glumapana ajung ei ca apoi gata,incep unu cu desene unu cauta muzica

Rocsi 1

03.10.2010, 18:42

pai are ceva site-ul asta te atrage..stiu si eu

nadina73 1

03.10.2010, 20:09

da rocsi e ca un magnet

Bucataras Medi 1

04.10.2010, 12:17

harnicuta mai esti...............

Sylvia 1

05.10.2010, 10:19

super gospodina

Corinuta 1

06.10.2010, 17:48

foarte harnicuta esti!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena la borcan