Zarzavat pentru ciorba (by oana)

de nadina73 in Conserve, 3 Oct 2010 | 11211 vizualizari

 

Este dupa retata lui Oana,foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 4 ardei rosii
  • 2 ardei verzi
  • 2 ardei galbeni
  • 2 linguri  de sare mare
  • frunze de patrunjel verde si telina
  • 1 kg rosii
  • ulei 8 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru ciorba (by oana):

Se curata ardeii si se toaca  sau se taie cubulete.

Patrunjelul si telina frunze se toaca si ele marunt.

Rosiile se decojesc  si se taie marunt .

Se amesteca toata cu sare,se pun in borcane se pun cate 2 linguri de ulei se pune capacu si se pun la dunt 2 ore intr-un vas cu apa acoperite.Dupa 2 ore se scot din apa se pun la dunt cald intre paturi,se patreaza in camara pe rafturi.

Mie mi-au iesit 4 borcane.

Multumesc mult Oana,cu siguranta am sa mai repet reteta ,am facut doar de proba sa vedem daca ne place,e super bun

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru ciorba (by oana)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]