Zmeurata

de Andra_Constantinescu in Bauturi, 18 Aug 2019 | 5270 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g zmeura
  • 300 g zahar
  • 500 ml palinca de 60 grade
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zmeurata:

Se spala zmeura, se amesteca cu zaharul si se pune intr-un borcan. Se infileteaza capacul, dar nu de tot. Se lasa asa la loc cald timp de 2-3 zile pana cand zmeura isi lasa suficienta zeama.

Dupa aceea, zmeura se strecoara, iar peste sucul obtinut se adauga palinca.

Se strecoara lichidul din nou, punandu-l inapoi in borcanul curat sau intr-o sticla si se infileteaza capacul bine.

Se mai lasa o zi-doua ca sa se intrepatrunda gusturile, apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zmeurata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cocktail Orange-Campari ideal pentru vara