
publicat la 06.03.2014
publicat la 26.02.2014
publicat la 23.02.2014
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Supa de pui cu fidea
Se curata legumele,se spala si se taie cubulete.Se pune la fiert pieptul de pui in apa cu putina sare.Cand acesta este aproape fiert se scoate si se taie cuburi. Se pune intr-o oala o lingura de ulei si cand se incinge se calesc usor legumele,dupa care se adauga apa.Se potriveste de...
Supa de pui cu galuste pufoase
Se spala carnea bine, se pune la fiert. Intre timp se spala bine legumele si se taie cubulete. Se pune oala pe foc si se adauga o lingura de ulei. Se pun pe rand in uleiul incins ceapa, morcovul si telina si ultimul adaugat va fi ardeiul gras. Se calesc impreuna legumele maxim 3 minute, dupa care...