Supa de pui cu fidea

de Florentina_Cristina in Supe, 23 Feb 2014 | 5173 vizualizari

 

O supa gustoasa si usoara.

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu si unul verde
  • 3 morcovi
  • telina
  • pastarncac
  • 1 lingura delikat
  • sare
  • fidea
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu fidea:

Se curata legumele,se spala si se taie cubulete.Se pune la fiert pieptul de pui in apa cu putina sare.Cand acesta este aproape fiert se scoate si se taie cuburi.
Se pune intr-o oala o lingura de ulei si cand se incinge se calesc usor legumele,dupa care se adauga apa.Se potriveste de gust(sare,delikat).Cand legumele sunt destul de fierte se adauga pieptul de pui taiat cubulete si fideaua.Se mai lasa la foc mic 5-7 min.Se presara patrunjel verde tocat marunt si supa e gata.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu fidea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa cu fulgi de ovaz