publicat la 19.08.2018
publicat la 19.08.2018
publicat la 29.07.2018
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Voturi:43
Bucataras.ro
[email protected]
Desert prajitura cu prune plate
Intr-un bol se adauga albusurile si praful de sare si se mixeaza cateva minute, pana cand albusurile devin spuma, treptat se adauga cate o lingura de zahar si mixam. Vom proceda astfel pana cand vom termina tot zaharul. Adaugam galbenusurile si mixam, apoi se adauga uleiul si se mixeaza, dupa...
Desert pancakes cu fineti si afine
Pentru a pregati pancakes, avem nevoie in primul rand nevoie de trei boluri. In primul bol amestecam faina cu praful de copt si il lasam deoparte. In al doilea bol adaugam laptele caldut, cele 4 galbenusuri si untul topit si amestecam energic cu un tel. In treilea bol adaugam cele 4...
Desert salam de biscuiti
Se rup biscuitii in bucati mai mici. Se pregateste mixul de lapte, zahar si cacao: Se incalzestele laptele, in care se adauga untul taiat cubulete si se topeste, amestecand usor. Se adauga zaharul si se amesteca din nou, pentru a se topi si acesta. Se adauga pudra de cacao si se amesteca. Cand...
Prajitura Dobos
Foile: Intr-un bol se adauga oul, zaharul si sarea si cu ajutorul unui mixer se mixeaza foarte bine pana cand compozitia isi tripleaza volumul. Se adauga in compozitie untul topit si racit impreuna cu faina cernuta iar apoi cu miscari largi se incorporeaza usor untul si faina....
Eclere cu glazura de ciocolata amaruie
Coji: Intr-o cratita se adauga apa, sarea, laptele si untul si se pun la fiert, amestecand usor pana cand untul se topeste si laptele se incalzeste. Se adauga toata cantitatea de faina si se amesteca energic pentru a scoate cat mai multa apa din compozitie. Cand aluatul pripit...