publicat la 18.05.2014
publicat la 19.09.2013
publicat la 07.09.2013
Noaptea trecută ţi-a adus un motiv de mare bucurie descătuşată. În sfârşit, nu mai trebuie să-ţi ascunzi pasiunea pentru filmele indiene. Pune afişul cu rajcapur deasupra biroului şi dă tare empetreiul cu vagabondu’.
Bucataras.ro
[email protected]
Caras prajit in crusta de malai
Curatati pestele de solzi. Indepartati capetele si intestinele.(treaba sotului ;) Daca pestele este mai mare, taiati în 2, pe lungime, daca e mic ca al meu, lasati-l intreg. Spalati bine pestele si lasati-l la scurs intr-o sita. Puneti intr-o tigaie ulei la incins si adaugati o...
Salata de ton
Punem tonul bine scurs intr-un vas, il zdrobim cu furculita, adaugam ceapa tocata marunt, caperele desarate si tocate marunt, mararul/patrunjelul si sucul de lamaie. Adaugam maioneza, potrivim de sare si piper si amestecam foarte bine.
Ton cu salata verde si porumb
Punem ton-ul la scurs intr-o sita. Spalam salata verde si o rupem cu mainile in bucatele mici. Spalam si ceapa verde si o tocam bucatele potrivite. Punem bucatalele de salata intr-un bol incapator, ceapa verde taiata, adaugam boabele de porumb (fara zeama din conserva), punem si ton-ul rupt...
Pasta de ton
Punem untul intr-un castron si mixam. Adaugam ceapa taiata foarte marunt, tonul scurs foarte bine de apa (sau ulei). Omogenizam bine, punem pasta obtinuta intr-un recipient cu capac si bagam la frgider. Servim pe felii de paine prajita.