Se amesteca albusurile cu galbenusurile si se bat ca pentru omleta. Se adauga sare, piper si oregano uscat. Se gatesc intr-o tigaie fierbinte amestecand usor pentru a obtine fasii mari de omleta.
Se aseaza intr-o tortilla, deasupra se aseaza feliile de mozzarella si rosii si frunzele de...
Cu ajutorul unui blender, se amestecă avocado cu muștarul, oțetul, uleiul, sarea și piperul până are consistența unui piure.
Franzela se taie longitudinal în 2. Se unge partea interioară a fiecărei felii cu crema de avocado obținută anterior. Se așează legumele...
Bagel-ul se taie complet longitudinal. Se ung bucățile rezultate, pe partea din interior, cu cremă de brânză amestecată cu chives.
Pe una dintre bucăți se așează feliile de măr astfel încât gaura din centru să fie acoperită, apoi salamul și salata, iar...
Conserva de ton se scurge de apă şi se amestecă cu ceapa verde, maioneza, caperele şi sucul de lămâie, adăugând sare după gust.
Bagel-ul se taie complet longitudinal. Pe una dintre bucăți se așează felii de roșie, acoperind astfel gaura din centrul bagel-ului. Se...
Se bate oul împreună cu puțină sare, oregano și busuioc. Se așează într-o tigaie fierbinte în care am încălzit anterior puțin ulei. Se prăjește omleta pe ambele părți după preferințe. Se scoate și se lasă la răcit.
Se unge una dintre fețele...
Croissantele se taie incomplet longitudinal, se ung cu cremă de bânză, apoi se așează, nucile, mixul de salată și roșia tăiată felii.
Se servesc calde sau la temperatura camerei.
Feliile de pâine se ung cu unt pe o singură parte.
Pe una dintre felii se aşează în ordinea dorită celelalte ingrediente, iar deasupra se așează cealaltă felie de pâine rămasă.
Se serveşte rece împreună cu ceaiul şi prăjiturele cu unt.
Oul se bate cu puțină sare, ca pentru omletă.
Pesmetul și făina se așează în farfurii puțin adânci.
Se îmbracă feliile de mozzarella în faină, apoi ou și pesmet și din nou în ou și pesmet.
Se prăjesc feliile în ulei la foc...
Ceapa, împreună cu chilli și morcovul se pasează fin cu ajutorul unui aparat de bucătărie.
Se încălzește uleiul la foc mediu și se adaugă mixul de ceapă, morcovi și chilli. Se gătește 20 de minute, amestecând frecvent. Apoi, se adaugă pasta de roșii, se...
Feliile de dovlecel se stropesc cu ulei, se asezonează și se acoperă cu ierburile de Provence. Se gătesc la grill 4 minute pe fiecare parte.
Se unge o parte a fiecărei felii de pâine cu unt. Pe partea fără unt a uneia dintre ele se așează 2 linguri de brânză,...
Pe una dintre felii se aşează brânza, se presară busuicul uscat şi se aşează cealaltă felie deasupra. Într-o tigaie se topeşte o linguriţă de unt, se adaugă sandwich-ul și se prăjește pe ambele părți apăsând ușor pe felii până când brânza...
Smørrebrød cu Danablu, Granny Smith si bacon
Painea se unge cu unt, apoi se aseaza branza, felii de mar si fasii de bacon prajite intr-o tigaie fara ulei.
Smørrebrød cu creveti
Se unge painea cu unt, apoi se aseaza frunzele de salata, crevetii, creme fraiche, marar si lamaia. Se serveste imediat.
Wrap dietetic cu oua si Mozzarella
Se amesteca albusurile cu galbenusurile si se bat ca pentru omleta. Se adauga sare, piper si oregano uscat. Se gatesc intr-o tigaie fierbinte amestecand usor pentru a obtine fasii mari de omleta. Se aseaza intr-o tortilla, deasupra se aseaza feliile de mozzarella si rosii si frunzele de...
Sub vegetarian cu cremă de avocado
Cu ajutorul unui blender, se amestecă avocado cu muștarul, oțetul, uleiul, sarea și piperul până are consistența unui piure. Franzela se taie longitudinal în 2. Se unge partea interioară a fiecărei felii cu crema de avocado obținută anterior. Se așează legumele...
Bagel Lady Pink
Bagel-ul se taie complet longitudinal. Se ung bucățile rezultate, pe partea din interior, cu cremă de brânză amestecată cu chives. Pe una dintre bucăți se așează feliile de măr astfel încât gaura din centru să fie acoperită, apoi salamul și salata, iar...
Bagel cu salată de ton
Conserva de ton se scurge de apă şi se amestecă cu ceapa verde, maioneza, caperele şi sucul de lămâie, adăugând sare după gust. Bagel-ul se taie complet longitudinal. Pe una dintre bucăți se așează felii de roșie, acoperind astfel gaura din centrul bagel-ului. Se...
Pacheţel din lipie cu omletă, cremă de brânză și pastramă
Se bate oul împreună cu puțină sare, oregano și busuioc. Se așează într-o tigaie fierbinte în care am încălzit anterior puțin ulei. Se prăjește omleta pe ambele părți după preferințe. Se scoate și se lasă la răcit. Se unge una dintre fețele...
Croissant umplut
Croissantele se taie incomplet longitudinal, se ung cu cremă de bânză, apoi se așează, nucile, mixul de salată și roșia tăiată felii. Se servesc calde sau la temperatura camerei.
Tea Sandwich
Feliile de pâine se ung cu unt pe o singură parte. Pe una dintre felii se aşează în ordinea dorită celelalte ingrediente, iar deasupra se așează cealaltă felie de pâine rămasă. Se serveşte rece împreună cu ceaiul şi prăjiturele cu unt.
Pachețel din tortilla cu Mozzarella pane și pastramă afumată
Oul se bate cu puțină sare, ca pentru omletă. Pesmetul și făina se așează în farfurii puțin adânci. Se îmbracă feliile de mozzarella în faină, apoi ou și pesmet și din nou în ou și pesmet. Se prăjesc feliile în ulei la foc...
Majhouba (Clătite algeriene)
Ceapa, împreună cu chilli și morcovul se pasează fin cu ajutorul unui aparat de bucătărie. Se încălzește uleiul la foc mediu și se adaugă mixul de ceapă, morcovi și chilli. Se gătește 20 de minute, amestecând frecvent. Apoi, se adaugă pasta de roșii, se...
Croque Mademoiselle Vegetarian
Feliile de dovlecel se stropesc cu ulei, se asezonează și se acoperă cu ierburile de Provence. Se gătesc la grill 4 minute pe fiecare parte. Se unge o parte a fiecărei felii de pâine cu unt. Pe partea fără unt a uneia dintre ele se așează 2 linguri de brânză,...
Croque Madame
Pe una dintre felii se aşează brânza, se presară busuicul uscat şi se aşează cealaltă felie deasupra. Într-o tigaie se topeşte o linguriţă de unt, se adaugă sandwich-ul și se prăjește pe ambele părți apăsând ușor pe felii până când brânza...