Valclaudia

9

Bucataras
Suprem

Bucataras din 23.04.2011

RETETE1191
PRIETENI368
Retete / Dulciuri

Cornulete cu gem

In Prajituri la 4 Noi 2012

Din ingredientele de mai sus am pregatit aluatul pe care l-am lasat apoi pret de aprox. 30 min. la dospit. Am impartit aluatul in 5 parti. Fiecare parte rezultata am intins-o pe masa de lucru si am taiat-o in 8 (ca in foto). Am adaugat cate putin gem si am rulat cornuletele. Cuptorul...

Simfonia culorilor

In Prajituri la 21 Oct 2012

Se separa ouale (albusul de galbenus). Cantitatea de zahar am impartit-o, am pus 5 linguri la albusuri pe care le-am batut spuma. Galbenusurile, impreuna cu cele 5 linguri de zahar ramase au fost, de asemenea, batute spuma, impreuna cu praful de copt si cele 5 linguri de apa minerala.Peste acest...

Dulceata de sfecla rosie

In Dulceata / Gem la 19 Oct 2012

Am pus apa la fiert cu zaharul pana s-a facut sirop ( de consistenta mierii). In acest sirop am adaugat coaja si miezul lamaii taiate marunt. Intre timp am curatat si taiat sfecla la dimensiunile potrivite pentru dulceata. Am adaugat sfecla in sirop, si am asteptat (mult si bine) sa se...

Briose cu dulceata de visine

In Prajituri la 2 Oct 2012

Amestecam ingredientele ca pentru blat, formele le-am uns cu putin ulei pentru ca erau la prima folosire. Am impartit compozitia in cele 12 forme , am adaugat fiecarei briose un mot de dulceata si le-am trimis la copt pentru 15 minute, la 180 grade ( in cuptorul preincalzit). Au iesit aproape...

Tarta racoritoare

In Torturi la 29 Sep 2012

Zdrobim biscuitii, ii amestecam cu cerealele si asezam un pat uscat in tava cu inel. Umezim apoi cu untul topit, nivelem cu dosul unei linguri si lasam la rece pana pregatim mousse-ul. Amestecam praful de mousse + cele doua iaurturi cu mixerul la viteza mare. Cand se intareste, adaugam...

Biscuiti marmorati

In Dulciuri la 15 Sep 2012

Aluaturile se prepara separat,amestecand ingredientele de mai sus (manual). Se tin cca 15 minute la rece. Pe masa de lucru se impart cele doua aluaturi in 3, vezi foto. O bucata de aluat deschisa si una inchisa se intind separat, urmand a fi suprapuse una peste alta. Foaia rezultata se...

Eclere cu budinca de vanilie

In Dulciuri la 8 Sep 2012

Apa si uleiul se pun la fiert, impreuna cu praful de sare. Cand lichidul clocoteste se ia de pe foc si se adauga intreaga cantitate de faina. Eu le-am amestecat cu mixerul. Dupa ce faina s-a incorporat, am pus pe rand ouale mixand cca 2 minute aluatul la viteza maxima inainte de adaugarea...

Galuste cu prune

In Dulciuri la 2 Sep 2012

Se fierb cartofii in coaja,se curata si se dau prin masina de tocat carne Se framanata aluatul. (Din cartofii dati prin masina,praful de sare ,ulei si faina cat cuprinde.) Prunelor (spalate) li se scot samburii (dar nu se impart in doua, eu le las intregi pentru ca ne plac galustele mari...

Placinta cu mere

In Dulciuri la 27 Aug 2012

Aluatul se pregateste amestecand si framantand mai apoi toate ingredientele necesare. Se lasa la rece cat pregatim umplutura. Merele se spala si se dau pe razatoarea mica (eu nu le curat de coaja niciodata). Se calesc pe aragaz impreuna cu zaharul pana cand nu mai au lichid, la sfarsit...

Afisate 331 - 339 din 339 retete    

Postari recente

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Activitatea ta de astazi tine de elucidarea misterelor, motiv pentru care vei fi gasit cu buletinul de identitate deschis invers, incercand (nu fara dificultati) sa-ti afli numele.

 
 
 
Retete preferate
Desert crostoli

Voturi:81

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]