amalia01

4

Bucataras
grozav

Cluj-Napoca

Bucataras din 27.09.2012

RETETE319
PRIETENI112
Retete / Dulciuri

Tort de biscuiti cu miez de lapte

In Torturi la 29 Apr 2013

Crema: Branzica se sfaramiteaza bine cu furculita; Se amesteca cu untul; Se omogenizeaza bine,adaugand zaharul; Frisca se bate impreuna cu intaritorul; Se amesteca fisca si crema de branza si se omogenizeaza bine cu ajutorul mixerului; Se ia o forma de tort cu peretii...

Tarta cu fructe si budinca de casa

In Torturi la 19 Apr 2013

  Blat: -   galbenusurile se freaca bine cu zaharul si sarea - albusurile si apa se bat spuma cu telul - se adauga incet galbenusurile frecate peste albusuri - se adauga,in ploaie, faina, grisul si cacaoa - se adauga praful de copt amestecat cu bicarbonatul si...

Oua de ciocolata umplute

In Dulciuri la 19 Apr 2013

-          gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa rece; -          cu un cutit zimtat decupam capacele din fiecare ou de ciocolata; -          le asezam...

Desert caramelizat

In Dulciuri la 2 Apr 2013

- pune ț i zahărul într-o tigaie, ș i carameliza ț i-l pe foc mediu. -   adăuga ț i scor ț i ș oara ș i margarina ș i amesteca ț i până se tope ș te. - imbăia ț i bananele si morcovii, pe ambele păr ț i, apoi scoate ț i-le pe o farfurie - asezati in...

Cozonac ardelenesc cu nuca

In Prajituri la 23 Ian 2013

- din drojdie, o lingura de zahar ,un pumn de faina si o cana de lapte se face o maia; - intre timp , se cerne restul de faina intr-un castron mare si se face o gropita in mijloc, in care vei adauga maiaua; - adaugi pe rand galbenusurile ...peste care presari un praf de sare( asa m-a...

Tiramisu reţetă pentru copii

In Prajituri la 16 Ian 2013

Tiramisu reţetă pentru copii -se prepara un sirop din cacao,zahar si apa ,in care se inmoaie piscoturile si se aseaza in tava -crema de branza se freaca bine cu cele 3 galbenusuri -albusurile se bat spuma cu 3 linguri de zahar -se bate frisca -se amesteca cele 3 si se toarna...

Prajitura Desteapta

In Prajituri la 16 Ian 2013

- s e pune margarina la topit, dupa care se lasa la racit; -albusurile se bat spuma; -intr-un   castron, mai incapator, punem galbenusurile, zaharul, 2 pliculete de zahar vanilat si cele 2 linguri de apa si se amesteca pana la omogenizare; -in compozitia astfel obtinuta se  ...

Placinta cu dovleac

In Dulciuri la 14 Ian 2013

Pentru blat: - se pune drojdia într-un pahar înalt sau o crăticioară împreună cu sarea, 50 g de zahar, două linguri de făină şi aproximativ 100 ml de apă calduţă,într-un loc cald,pentru 15 minute; - se cerne făina, dacă e cazul, şi se adauga maiaua ,...

Rulada cu mere si dovleac

In Dulciuri la 14 Ian 2013

Umplutura:   - merele si dovleacul ras se presara cu zaharul si se lasa cca 30 minute;   - se storc de suc si se calesc in ulei,pana cand se inmoaie putin, apoi se adauga scortisoara,cuisoarele si nucsoara; Blat: - se dizolva drojdia cu apa fierbinte si sarea;...

Muffins cu morcovi si ciocolata

In Dulciuri la 13 Ian 2013

-faina se amesteca cu zaharul si bicarbonatul; -se face o gropita in mijloc si se adauga ouale batute; -se adauga morcovii dati pe razatoarea mica; -se omogenizeaza cu uleiul si laptele,amestecand cu o lingura de lemn; -la final se adauga ghimbirul ; -se toarna in formele de...

Prajitura cu malai

In Prajituri la 29 Sep 2012

- ouale se bat bine cu telul impreuna cu zaharul si zaharul vanilat; - se adauga iaurtul ,in care ai dizolvat bicarbonatul; - se toarna incet laptele; - se adauga in ploaie si amestecand continuu ,mai intai malaiul, apoi grisul si in final faina(obligatoriu in aceasta ordina,pentru a nu...

Afisate 91 - 101 din 101 retete    

Postari recente

publicat la 30.07.2020

Ratatouille de legume cu branza

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Că-ţi faci declaraţia de venituri în versuri n-ar fi chiar o problemă. Dar sacul de cartofi pe care încerci să-l îndeşi prin gura ghişeului de la “taxe şi impozite”, strigând în gura mare “haideţi, doamnă, o mică atenţie, că m-aţi ajutat şi trimestrul trecut…” e posibil să te bage în bucluc

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]