amalia01

4

Bucataras
grozav

Cluj-Napoca

Bucataras din 27.09.2012

RETETE319
PRIETENI112
Retete / Mancaruri de legume

Ratatouille de legume cu branza

In Mancaruri de legume la 30 Iul 2020

Legumele le speli și le tai felii subțiri, rotunde, apoi în jumătăți. Câte 150 g de telemea și cașcaval le tai felii, iar restul îl dai pe răzătoarea mare. Pătrunjelul îl toci mărunt. Ungi o tavă rotundă pentru tartă cu unt, apoi o tapetezi cu...

Pachetele de vinete cu bacon

In Mancaruri de legume la 31 Aug 2016

Vinetele le speli bine, le tai coditele si apoi in doua, pe lungime. Cu ajutorul unei lingurite scobesti miezul si presari vinetele cu sare si piper . Lasi barcutele sa se inmoaie , pentru cca 10 minute. Intre timp branza feta o sfarami cu furculita. Asezi vinetele in tigaia...

Vinete Evantai

In Mancaruri de legume la 27 Mar 2016

Vinetele le speli bine si le tai pe lungime, pana la cotor, dar in asa fel incat sa nu se desprinda feliiile. Condimentezi vinetele cu sare si piper. Intre feliile de vanata asezi felii subtiri de bacon, cascaval si usturoi. Asezi vinetele intr-un vas ermorezistent pe care l-ai uns cu...

Ciupercute fel de fel

In Mancaruri de legume la 10 Noi 2013

- ciupercutele le cureti de picioruse si de pielita,apoi le asezi in tava pentru cuptor,tapetata cu hartie pentru copt; - cureti cateii de usturoi si ii tai feliute;asezi cate o feliuta in fiecare ciupercuta; - umpli ciupercutele cu amestecul de morcov fiert si tocat si porumb...cu ton si...

Conopida frantuzeasca

In Mancaruri de legume la 13 Sep 2013

Conopida se desface buchetele si se fierbe in apa cu sare Ouale se bat cu putina sare Pieptul se taie cubulete Un vas termorezistent se unge cu putin ulei Se aseaza un strat de conopida, apoi telemea rasa , piept de pui si ou batut...alternam pana la epuizarea ingredientelor, avand...

Dovlecel la cuptor

In Mancaruri de legume la 13 Sep 2013

Dovlecelul se taie in patru si se curata de coaja. Se scobeste cu o lingurita. Miezul se toaca marunt. Ceapa se curata si se toaca marunt. Pieptul de pui se taie cubulete. Intr-un vas termorezistent se pune putin ulei.  "barcutele"de dovlecel se sareaza putin....

Ghiveci cu cascaval

In Mancaruri de legume la 19 Ian 2013

- ceapa,dovelecelul,cartofii si ardeii se spala,se curata de coaja si se taie cubulete,apoi se calesc in 100 ml de ulei; - se adauga ciupercile scurse si oparite; - rosiile se decojesc si se dau pe razatoare,adaugandu-se peste legume; - se adauga orezul si 2 cani de apa rece; - se da...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 30.07.2020

Ratatouille de legume cu branza

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Că-ţi faci declaraţia de venituri în versuri n-ar fi chiar o problemă. Dar sacul de cartofi pe care încerci să-l îndeşi prin gura ghişeului de la “taxe şi impozite”, strigând în gura mare “haideţi, doamnă, o mică atenţie, că m-aţi ajutat şi trimestrul trecut…” e posibil să te bage în bucluc

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]