Conopida frantuzeasca

de amalia01 in Mancaruri de legume, 13 Sep 2013 | 7088 vizualizari

 

Un deliciu de toamna!

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida potrivita
  • 2 oua
  • pastrama din piept de pui
  • telemea rasa
  • 1 cutie crema de branza cu smantana "ceva fin"
  • ulei
  • sare
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida frantuzeasca:

Conopida se desface buchetele si se fierbe in apa cu sare

Ouale se bat cu putina sare

Pieptul se taie cubulete

Un vas termorezistent se unge cu putin ulei

Se aseaza un strat de conopida, apoi telemea rasa , piept de pui si ou batut...alternam pana la epuizarea ingredientelor, avand grija sa incheiem cu ou

Pe deasupra punem crema de branza si presaram pesmet

Dam la cuptor pentru cca 30 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida frantuzeasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifteluţe de dovlecel cu cremǎ de brânză