Postat de Adinuta in Bucataras eFeminin pe 2 Noi 2011 | 5510 vizualizari
grozave!!
Oare merge procedeul si in cazul bananelor? Ca tare-mi plac bananele uscate.
sunt grozave insa procesul e mai mult decat chinuitor) atatea ore si la cuptor.pt o ceasca de fructe pe care le mananc imediat fir-ar! ...atatea ore si in fata semineului:offf
cel mai avantajosshidratorul insa d-ala nu avem toti acasa.
Miha faci sirop de apa cu zahar si suc de lamaie dai bananele felii prin sirop si la fel la cuptor pe hartie de copt
Sar-na Aziz-ule drag!
Ai dreptate Cristina, dar e asa de scump un aparat de ala...
eu nu am facut dar am vz undeva si cica asa se face
eu am un aparat de confiat dar nu pot sa spun ca l-am folosit foarte mult cred ca o data sau de 2 ori ,nu mi-a placut cum le-a scos ,cei drept il am din austria si nu prea pricep cum se foloseste ,greu nu este dar parerea mea ca sa se confieze asa cum trebuie mi se pare timpul cam lung de uscare
Eu mi-am luat din comert chips-uri din banane si din ananas. Au fost bune, ba chiar am incercat sa le combin cu Lay's rumeniti la cuptor si au facut un mix bun