aziz

1

Bucataras
incepator

Tg Neamt

Bucataras din 07.09.2010

RETETE294
PRIETENI116
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de fasole cu carne tocata si chilli

In Supe/Ciorbe la 19 Mai 2012

  Asa deci incepem prin a praji carnea tocata in cele cateva linguri de ulei, sfaramand continuu cu o lingura de lemn.Cand  este aproape maronie scoatem pe o farfurie.Adaugam ceapa taiata fin ,cand devine translucida adaugam si fasolele pastai taiate de un centimetru ;lasam 5 minute...

Supa cu verdeturi, linte si orez

In Supe la 4 Apr 2012

Carnea tocata se amesteca cu sare piper ,marar tocat si coaja rasa de lamaie se lasa la odihnit 10 minute, dupa care se formeaza bilute care se coc pe hartie de copt la cuptor pana devin aurii. Intr-o oala punem 2 linguri de ulei la sfarait :)) adaugam ceapa si usturoiul si lasam pana devin...

Ciorbica cu bobite de naut

In Ciorbe la 2 Mar 2012

Daca o sa vreti sa puneti in ciorba oasele cu ele vom incepe toata treaba asadar punem oasele intr-o oala la fiert si avem grija sa spumuim supa bine. Intr-o tigaie cu doua linguri de ulei calim ceapa taiata cubulete adaugam morcovul ,ardeiul gras si acoperim cu un capac mai mult la inabuseala...

Supa cu orez

In Supe la 17 Noi 2011

Calim ceapa si morcovul dat pe razatoarea mica in unt. Adaugam orezul spalat si lasam impreuna 10 minute cu grija sa nu se arda ceapa si morcovul. Adaugam supa de pasare sau de legume si lasam sa fiarba. La sfarsit se adauga patrunjel verde, iar daca nu avem copii ceva fulgi de chilli. Simplu...

Ciorba de afumatura

In Ciorbe la 28 Apr 2011

Portionam carnea, taiem legumele marunt. Punem la fiert carnea, luam spuma, apoi adaugam legumele mai putin patrunjelul pe care il adaugam la final. Pofta buna!

Minestroni

In Supe la 10 Mar 2011

se taie legumele in cubulete destul de maricele ,se incalzeste uleiul si se adauga legumele in functie de cit de tari sint se astfel ceapa cu usturoiul lasam un minut adaugam morcovul si ardeiul ,apoi telina si restul fiecare la interval de un minut. Se pune capacul ,focul este la mic si se lasa...

Ciorba de fasole si varza

In Ciorbe la 25 Feb 2011

se taie legumele in bucatele destul de maricele. Se caleste in citeva linguri de ulei(in reteta orig ulei de masline)ceapa, se adauga morcovul si restul de legume +fasolea si se inabuse in sucul de la fasole. Se adauga varza, apoi si rosiile in sos tomat , apa cit sa cuprinda tot . Cind incepe sa...

Ciorba de perisoare din carne de pui

In Ciorbe la 23 Feb 2011

carnea tocata se amesteca impreuna cu orezul, sare, piper, supa instant si se pun la fiert in apa fierbinte(eu am pus si un picior de pui mai mult pentru gust). Se ia spuma si adaugam legumele taiate cubulete ,supa instant  sare si piper dupa gust. cind este totul destul de fiert adaugam...

Ciorba de sfecla

In Ciorbe la 20 Feb 2011

se dau pe razatoare sfecla ,morcovul si telina daca e radacina . rosia si ceapa se taie cubulete. se pun la fiert impreuna cu apa rece. se potriveste de sare piper supa instant . se serveste cu smantina sau fara in zile de post.

Ciorba radauteana

In Ciorbe la 10 Feb 2011

se fierbe pieptul de pui impreuna cu legumele intregi,pina se desprinde de pe os. Nepoata mea pune si o bucata de os de vita sau porc cu maduva, eu nu am avut dar a ei iesea mai buna. Se potriveste de supa instant, sare, piper si usturoi pisat. Cind totul este fiert se rupe carnea fisii legumele...

Ciorba de dovlecei si cartofi, dreasa cu labaneh

In Ciorbe la 22 Ian 2011

se taie toate legumele cubulete si se pun la fiert in apa rece. cind incep sa fiarba se sareaza pipereaza se pune supa instant si se lasa la fiert pina legumele sint moi. labaneh se desface intr-o cana de apa calda, se adauga smantana si se bate cu telul citeva minute si se adauga in ciorba...

Ciorba de pui cu brocoli

In Supe/Ciorbe la 8 Ian 2011

se pune carnea la fiert si se ia spumica. legumele se curata ,rosiile se decojesc in putina apa fierbinte,si se taie cubulete ,pe care le adaugam peste carne si lasam la fiert. buchetelele de brocoli se adauga spre sfirsit la fel si pasta de tomate . se condimenteza si la sfarsit ...

Bors de cartofi dres cu smintina si iaurt

In Ciorbe la 25 Noi 2010

se curata si se taie cubulete legumele si se pun la fiert.cind sint fierte pe jumatate punem sarea piperul supa instant.iaurtul si smintina se amesteca iar inainte de a le pune in ciorba turnam apa fierbinte peste ele pentru a nu opri procesul de fierbere al ciorbei.cind legumele sint fierte si...

Supa de pui la ...cana

In Supe la 24 Noi 2010

 curatam si  punem la fiert carnea.se i-a spuma.se adauga legumele si  potrivim de sare ; se adauga supa instant ;cind totul este fiert se scoate carnea si legumele .se completeaza cu apa se pune fideaua i-ar la sfirsit adaugam patrunjelul.aceasta supa poate fi consumata in...

Supa crema de linte rosie(adas in araba)

In Supe/Ciorbe la 10 Noi 2010

se taie ceapa marunt si se pune la calit impreuna cu usturoiul,in putin ulei . se adauga lintea rosie se adauga apa fierbine si cartoful cubulete marunte si se lasa la fiert . se potriveste de sare, piper,supa instant,si curcum . se amesteca din cind in cind si se mai adauga apa pe...

Afisate 1 - 15 din 15 retete    

Postari recente

publicat la 21.06.2012

Sambusek cu carne tocata

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Nici anul ăsta n-ai luat un Oscar? Zi merci că-ţi iei salariul luna asta!

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]