Ciorba de perisoare din carne de pui

de aziz in Ciorbe, 23 Feb 2011 | 6835 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne tocata de pasare
  • 120 gr orez cu bobul rotund
  • jumatate gogosar
  • un cartof
  • o ceapa
  • 2 rosii decojite
  • telina
  • un morcov
  • o mina de taietei sau o mana de orez
  • patrunjel verde
  • sare piper
  • supa instant
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare din carne de pui:

carnea tocata se amesteca impreuna cu orezul, sare, piper, supa instant si se pun la fiert in apa fierbinte(eu am pus si un picior de pui mai mult pentru gust). Se ia spuma si adaugam legumele taiate cubulete ,supa instant  sare si piper dupa gust. cind este totul destul de fiert adaugam taieteii sau o mina de orez. Presaram patrunjel si putem servi cu smantina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

aziz 1

24.02.2011, 11:21

mamaie

Ina 1

24.02.2011, 20:31

ce bine arata!!

aziz 1

24.02.2011, 21:51

Ina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]