Retete fara secrete
Martini
Data:25.06.2016Salutare, Mereu am preferat să lucrez în locuri în care există şi o bucătarie, deoarece... articol complet
Tort cu morcovi şi ghimbir
Data:23.06.2016Morcovul este una dintre rădăcinoasele care merg foarte bine şi în combinaţii dulci, nu doar... articol complet
Ciorbă de păcate
Data:22.06.2016Undeva adânc înrădăcinat în felul meu de a gândi mâncarea se află lecțiile primite,... articol complet
Pește roz pe negru
Data:21.06.2016După extravaganța și răsfățul cu tort de săptămână trecută, cu care mi-am tratat... articol complet
Trifle cu lemon curd, căpșune și iaurt
Data:17.06.2016Încep seria rețetelor publicate pe blogul www.adihadean.ro cu acest delicios desert, ușor de... articol complet
Andreea Dianu – Noul intern pe blog
Data:16.06.2016Poziția liberă în cadrul proiectului Internii 2016 a fost ocupată. Andreea Dianu este cea... articol complet
Medium rare, finalul primului sezon
Data:15.06.2016Primul sezon Medium Rare la Europa FM s-a încheiat cu o petrecere la Ferma Dacilor, […]... articol complet
Tort de poveste
Data:14.06.2016Voi lăsa pozele să-și spună cuvântul, dar nu înainte să adaug că este un tort […]... articol complet
Plăcinte pentru meci
Data:13.06.2016“Apoi, drept să vă spun, că atunci degeaba mai stricați mâncarea, dragii mei… Să... articol complet
Tartă cu frăguțe
Data:08.06.2016Weekendul trecut m-am luptat vreo jumătate de oră cu melcii pentru un castron de frăguțe... articol complet
Ștrudel cu cireșe de mai
Data:07.06.2016În această perioadă vrem să mâncăm cât mai multe căpșuni și cireșe și întotdeauna... articol complet
Hădean.live – blog pe viață
Data:06.06.2016În ultimii doi ani am făcut foarte multe lucruri, am produs foarte mult conținut care... articol complet
Cârnăciori în viță de vie
Data:06.06.2016Dacă un polonez s-ar afla în situația de a-și alege ultima lui masă, cu siguranță... articol complet
Tarte cu brânză de capră și căpșuni
Data:01.06.2016Ultima găselniță culinară care face turul pe internet este tortul picătură de ploaie. Poate... articol complet
Mistreț în tajine
Data:31.05.2016Fiecare bucată de carne pe care o avem în față reprezintă un sacrificiu și cel […]... articol complet
Creveți cu șampanie și icre roșii
Data:30.05.2016Pentru că-mi place prea mult în pahar, gătitul cu șampanie mi s-a părut tot timpul... articol complet
Second Chance
Data:28.05.2016Salutare! De fiecare dată când merg într-un supermarket, merg glonţ la raionul de fructe!... articol complet
Crostini primavera
Data:25.05.2016Crostini este un antipasto italian, un aperitiv ușor care are la bază pâine prăjită servită... articol complet
Primăvara rubarbei
Data:24.05.2016Prima oară am văzut rubarbă acum vreo zece ani într-o piață din Făgăraș, tot prin... articol complet
“Iahnie” indiană
Data:23.05.2016Recent am a avut o mulțime de zile în care am plănuit activități dependente de […]... articol complet