Retete fara secrete
Supă cremă de rădăcinoase cu ghimbir
Data:19.04.2016Lumea este plină de legume extraordinare, iar piețele abundă, de la rădăcinoase, la cele de... articol complet
Semifreddo pentru semi-vară
Data:13.04.2016După o perioadă destul de ciudată din punct de vedere al vremii, săptămâna aceasta ne-am... articol complet
Choux cu cremă de mango
Data:12.04.2016Pâte à Choux sau aluat opărit, este baza pentru nenumărate preparate. Deși pare complicat la... articol complet
Răsărit la Florența
Data:11.04.2016N-am umblat cu lăcățelul după mine pe Ponte Vecchio în unica mea vizită la Florența,... articol complet
Și-am încălecat pe-o coadă de ridiche…
Data:09.04.2016– Rup cozile la ridichi? zise domnul din piață. – Lăsați-le că am nevoie de... articol complet
Bun și dacă nu-i pane
Data:06.04.2016Astăzi doresc să abordez o modalitate de eliminare a risipei alimentare puțin mai abstractă,... articol complet
Picnic cu crudități
Data:05.04.2016În Polonia este încă frig și o va ține așa câteva săptămâni bune, dar pe […] The... articol complet
Spaghete de dovlecei cu pesto de leurdă și pesmet aromat
Data:04.04.2016De fiecare dată când îmi cumpăr vreo usensilă de bucătărie, sunt ca un copil care... articol complet
Somn scăldat în roșii
Data:30.03.2016Pe vremea când eram copilă și până prin anul al doilea de facultate, când în […]... articol complet
Ajoblanco
Data:29.03.2016Cea mai cunoscută supă a Andaluziei, ajoblanco sau gazpacho alb se gătește încă din Evul... articol complet
“Urdă-cake” cu mentă
Data:28.03.2016Oare știți sentimentul acela când ieși afară și hotărăști că pentru tine e prima zi... articol complet
Prologue Smash
Data:26.03.2016Bună! Pe măsură ce o să ne cunoaştem, o să descoperiţi că sunt un om […] The post... articol complet
Quiche cu ierburi de primăvară și somon
Data:23.03.2016Puține lucruri sunt mai puțin apetisante ca un rest de pește de la cină. Să-l […] The... articol complet
Din inimă pentru ficat
Data:22.03.2016Orice început are la bază un vis, așa că vă împărtășesc visul meu: restaurant Michelin... articol complet
Cușcuș cu ou poșat, kale și năut
Data:21.03.2016Oul poșat pare simplu la prima vedere, dar doar eu știu câte metode trăznite am […]... articol complet
Altfel de mămăligă cu brânză
Data:16.03.2016E greu să nu arunci mâncare; trebuie să recunosc faptul că, în timp, am aruncat […]... articol complet
Deconstructed pavlova cu curd de lamâie și afine
Data:15.03.2016Deși am avut emoții la primele încercări în a face bezele, nu am renunțat până […]... articol complet
Clătite americane cu bacon și banane în sos de caramel
Data:14.03.2016Fie că le numesc crêpes în țările francofone, bánh xèo în Vietnam sau pancakes în... articol complet
Mihai Fetcu
Data:11.03.2016Anul acesta am inițiat și o colaborare pe zona de băuturi. Recunosc că nu a […] The... articol complet
Un nou rol de jurat
Data:10.03.2016(PUB) Anul acesta San Pellegrino, unul dintre brandurile cu cea mai bună afiliere la fenomenul... articol complet