Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii

1

Bucataras
incepator

Tirgu-Mures

Bucataras din 23.09.2012

RETETE99
PRIETENI233
Perete
 

La multi ani!

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii a devenit prieten cu divainbucatarie

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii a devenit prieten cu FLORYAVRAM

La multi ani !!!!

La multi ani frumosi!

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii a devenit prieten cu Coryna

La multi ani!

La multi ani!

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii a devenit prieten cu Adi

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii a devenit prieten cu daniastefania

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii a devenit prieten cu katty

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii a devenit prieten cu Rahela Velicu

Va multumesc tare mult.

Salut. Ma puteti ajuta cu un vot la poza din linkul urmator:
http://concurs.f64.ro/misiunea-bucate-alese/?contest=photo-detail&photo_id=56914

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii a devenit prieten cu Andra_Constantinescu

Postari recente

publicat la 20.01.2014

Brownie & cream cheese triffle

publicat la 27.12.2013

Muffins cu pere si ghimbir

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

“Foaie verde portocale/Dau la facultăţi mintale/Ca să ies întreg din şcoală/Şi să văd Arma Mortală”. E clar, azi eşti într-o dispoziţie ciudată pentru rime. Sau într-o dispoziţie pentru rime ciudate. Dacă şeful zice: “Azi vreau prezentarea gata”, abţine-te de la “tu vrei să-l cunoşti pe tata?”.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]