dakris

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 23.01.2012

RETETE156
PRIETENI153
Retete / Supe/Ciorbe

Supa de curcan cu taitei

In Supe la 27 Feb 2013

Se pune o oala   cca 3 l apa pe aragaz. Cand incepe sa fiarba se adauga aripile bine spalate. Se lasa sa fiarba colectand spuma formata. Cand carnea s-a fiert se scurge, pastrand supa, si se lasa sa se racoreasca. Se inlatura pielita, se indeparteaza carnea de pe os si se taie bucatele care...

Supa crema de ciuperci cu smantana si crutoane

In Supe la 4 Ian 2013

Radacinoasele si ceapa se taie bucati si se pun la fiert intr-o oala cu cca 3 l apa, cu sare. La cca 10 min dupa ce a inceput sa fiarba se adauga cartoful taiat bucati si ciupercile. Dupa s-au fiert, scurgem legumele si le mixam in blender cu cca 1 cana supa de legume, adaugand si smantana si...

Ciorba de fasole boabe

In Ciorbe la 31 Mai 2012

Fasolea se spala si se tine in apa rece cel putin 6 ore sau de seara pana dimineata, apoi se schimba apa si se pune la fiert. Dupa ce da cateva clocote se schimba iarasi apa pe care o inlocuim cu apa clocotita si se repeta inca o data procedura. Cand fasolea e pe jumatate fiarta se adauga...

Supa crema de legume cu crutoane

In Supe la 4 Apr 2012

Legumele se curata, se spala si se taie dupa preferinta (eu le tai bucati mari) si se fierb (impreuna cu carnea) in apa cu sare, apoi se scurg si se lasa la racorit.Se mixeaza in blender cu putina zeama in care au fiert pana se formeaza o crema groasa pe care, apoi, se varsa peste zeama in care...

Ciorba de loboda rosie

In Ciorbe la 19 Mar 2012

Se rup coditele la firele de loboda astfel incat sa ramana numai frunzele care se spala cu apa din abudenta. Intr-o tigaie cu capac in care se pun 80 ulei se adauga loboda tocata pentru a se cali pret de cateva minute (pana se inmoaie). Legumele se curata, se spala si se taie dupa preferinta....

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 22 Feb 2012

Orezul l-am fiert cateva minute si l-am trecut sub un jet de apa rece sa se raceasca. O parte l-am pus in perisoare si restul in ciorba odata cu perisoarele. Intr-un bol, peste carnea tocata la robotul de bucatarie (eu nu folosesc carne tocata ca e prea grasa) am adaugat oul, 1/2 ceapa, sare,...

Supa de vacuta

In Ciorbe la 21 Feb 2012

Carnea de vita am taiat-o bucatele mici si am pus-o intr-o oala la fiert (cca 30 min). Intr - oala in care am pus cca 1,2 l apa am adaugat radacinoasele si ceapa taiate cubulete mici. Dupa ce acestea au fiert cateva minute, am adaugat ardeiul si rosia tocate marunt, apoi carnea fiarta. Pentru...

Ciorba de porc cu zeama de varza

In Ciorbe la 16 Feb 2012

Carnea spalata si taiata cuburi o introducem in oala cand apa incepe sa fiarba (astfel proteinele din carne raman la locul lor nu se risipesc in apa care se mai si evapora pe parcurs). In timp ce aceasta fierbe cu o spumiera indepartam spuma ce se formeaza. Cand carnea e pe jumatate fiarta...

Supa de rosii cu galuste de gris

In Supe la 15 Feb 2012

Ceapa, ardeiul si radacinoasele se maruntesc si se pun la fiert. Cand sunt aproape fierte adaugam cu o lingurita compozitia pentru galusti facuta astfel: Batem ouale spuma impreuna cu o lingurita de sare si adaugam grisul in ploaie pana ce compozitia se ingroasa astfel incat sa nu curga din...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 07.06.2013

Dulceata de nuci verzi

publicat la 01.06.2013

Tort Arici

publicat la 04.04.2013

Mancare de spanac

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Doare? Lasă, că trece. Din decembrie n-o să te mai doară nimic. Se usucă toate şi cad, ai să vezi.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]