Ciorba de loboda rosie

de dakris in Ciorbe, 19 Mar 2012 | 21146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 legaturi loboda
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1/2 telina
  • putin pastarnac
  • 1 ou
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 80 ml ulei
  • sare, delikat, bors magic
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda rosie:

Se rup coditele la firele de loboda astfel incat sa ramana numai frunzele care se spala cu apa din abudenta. Intr-o tigaie cu capac in care se pun 80 ulei se adauga loboda tocata pentru a se cali pret de cateva minute (pana se inmoaie).

Legumele se curata, se spala si se taie dupa preferinta. Se pun la fiert intr-o oala cu 5 l apa si, cand sunt aproape fierte, se adauga loboda calita impreuna cu care mai fierb inca 10 min. Se adauga pasta de tomate, apoi sare, delikat si bors magic. Se mai lasa 10 min sa fiarba si se adauga oul batut. Dupa 1-2 min si se adauga leusteanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]