![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
Ce face fetele?
24.04.2010 / 23:37
Citeazaela a spus:
nu neaparat anturajul,eu stiu din experienta ca am avut prietene cu care nu ma lasau ai mei dar nu au reusit sa ma faca altfel decat eram,conteaza caracterul
da, bineinteles.
24.04.2010 / 23:38
Citeazaela a spus:
mai ce bataie o sa primesti daca nu o asculti putin parinti se mai ocupa de copiii lor in ziua de azi,si e pacat,de aceia ajung sa te omoare,sau mai rau,sa se omoare,se simt singuri probabil,chiar daca au parinti
da, s-au schimbat in rau multe lucruri, fata de copilaria noastra. societatea de azi nu mai are valori in care sa creada. ce mai inseamna "munca", "cinstea" sau "meseria" azi? nimic! noi incercam sa ne educam copiii pe valorile pe care am crescut noi ... nu stiu daca reusim, dar sintem obligati sa incercam!
24.04.2010 / 23:39
Citeazagaby_d a spus:
pusik,in pagina ta,chiar n-am sesizat nicio reteta de genul celor la care m-am referit,dar nu-i frumos sa personalizam,asa ca tac
gaby, am oua ochiuri
24.04.2010 / 23:42
Citeazamiha a spus:
Felicitari Ioanei. Un copil deosebit si talentat.
Da, seamana cu mama-sa
CiteazaBucataras a spus:
da, s-au schimbat in rau multe lucruri, fata de copilaria noastra. societatea de azi nu mai are valori in care sa creada. ce mai inseamna "munca", "cinstea" sau "meseria" azi? nimic! noi incercam sa ne educam copiii pe valorile pe care am crescut noi ... nu stiu daca reusim, dar sintem obligati sa incercam!
Parerea mea, cel mai important e sa poti face copilul sa aiba incredere in tine ca parinte. Sa aiba incredere in ceea ce-i spui, ca ceea ce-i spui este bine pentru el si nu pentru ca asa vrei tu.
Recomandari pentru tine si casa ta
Citeazapusikmea a spus:
gaby, am oua ochiuri
imi cer scuze daca chiar ai,nu a fost nimic cu intentie,asta imi trecuse prin minte'pe cuvantul meu ca nm-am observat.deci..sa-ti fie rusine
.glumesc
24.04.2010 / 23:43
CiteazaBucataras a spus:
sunt putin care mai incearca,pacat.dar e un lucru bun pe care l-am observat:vad tot mai multi tatici care se ocupa de copiii lor,ii vad mandri asa cum nu am vazut in vremea copilariei mele,cand parca pe tati nu-i interesa de educatia copiilor si pur si simplu nu stiau sa-i iubeasca,nu aratau asta parca niciodata,acum nu imi vine sa cred cand ii vad pe tatici cu copiii lor de mana
24.04.2010 / 23:43
CiteazaBucataras a spus:
Da, seamana cu mama-sa
Eram precisaaaa...nici nu mai trebuia sa completezi.
24.04.2010 / 23:45
Citeazamiha a spus:
Parerea mea, cel mai important e sa poti face copilul sa aiba incredere in tine ca parinte. Sa aiba incredere in ceea ce-i spui, ca ceea ce-i spui este bine pentru el si nu pentru ca asa vrei tu.
Ai dreptate, ma uit si la Irina cum se lupta sa o faca pe Ioana sa inteleaga lucrul acesta ...
24.04.2010 / 23:48
Citeazagaby_d a spus:
imi cer scuze daca chiar ai,nu a fost nimic cu intentie,asta imi trecuse prin minte'pe cuvantul meu ca nm-am observat.deci..sa-ti fie rusine .glumesc
e bn?!
nu mai gaby, nu am oua ochiuri, am un mic dejun love
care cuprinde si oua ochiuri, nu ne suparam, ce naiba, doar suntem vaccinati
24.04.2010 / 23:49
Citeaza
Ela, asa pare ... ca pe tati ii intereseaza mai putin anumite lucruri ... poate asa si este ... totusi, e tare diferita "meseria" de mama de cea de tata ... mama ramine mama, orice ar face tatal. ma cam pierd in cuvinte ...
CiteazaBucataras a spus:
Ai dreptate, ma uit si la Irina cum se lupta sa o faca pe Ioana sa inteleaga lucrul acesta ...
Da, aspectul asta cred ca e o lupta continua. Important e sa perseveram.
Citeazamiha a spus:
e greu sa faci asta,ii vad pe copiii de azi ce personalitate puternica au,cat e de greu sa-i faci sa creada ce spui tu,sunt atat de agresivi si de autoritari...magazinul meu este in apropiere de o gradinita si multi parinti intra cu copiii in drum spre casa,ce vad,e de groaza ce fac unii,cum ii ingenuncheaza pur si simplu pe parinti,care nu au nici un cuvant in fata lor
24.04.2010 / 23:52
Citeazamiha a spus:
asa este miha, eu incerc sa fac asta inca de pe acum, cu toate ca nu stie el ce e bn si ce nu, insa copilu tebuie educat de mic si trebuie sa-i inspiri incredere pt a te asculta, tot timpul imi sp ca trebuie sa fiu prietena cu el, sper sa si reusesc....
24.04.2010 / 23:52
CiteazaBucataras a spus:
Ela, asa pare ... ca pe tati ii intereseaza mai putin anumite lucruri ... poate asa si este ... totusi, e tare diferita "meseria" de mama de cea de tata ... mama ramine mama, orice ar face tatal. ma cam pierd in cuvinte ...
mama e mama si nu am cuvinte...eu am o mama cum rar mai exista pe lumea asta si avem o legatura deosebita,vreau sa iti spun ca atunci cand pe mine ma doare ceva stie si eu la fel,daca eu nu dorm noaptea,nu doarme nici ea,de multe ori ma suna sa imi spuna sa ma culc ca nu poate dormi din cauza mea