![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
Ce face fetele?
24.04.2010 / 23:53
Citeazaela a spus:
e greu sa faci asta,ii vad pe copiii de azi ce personalitate puternica au,cat e de greu sa-i faci sa creada ce spui tu,sunt atat de agresivi si de autoritari...magazinul meu este in apropiere de o gradinita si multi parinti intra cu copiii in drum spre casa,ce vad,e de groaza ce fac unii,cum ii ingenuncheaza pur si simplu pe parinti,care nu au nici un cuvant in fata lor
Nu stiu la ce anume te referi, dar probabil ca multe din cele ce le vezi le vei intelege atunci cand vei avea puiutii tai.
24.04.2010 / 23:55
Citeaza
da ... pe vremea mea era simplu ... imi ardea o scatoalca daca miscam in front si ma linisteam
, acum trebuie sa fii atent cum reactionezi ... insa, ne intoarcem din nou la problema. daca ai timp sa te ocupi de ei si sa te simta prezenti in viata lor, atunci nu au voie sa reactioneze in halul ala
24.04.2010 / 23:58
Citeazamiha a spus:
Nu stiu la ce anume te referi, dar probabil ca multe din cele ce le vezi le vei intelege atunci cand vei avea puiutii tai.
copiii de azi au o personalitate mult mai puternica decat pe vremuri,e mult mai greu sa ii formezi,sa le dai o educatie,eu am doi nepoti,pe unul l-am cam crescut eu,pe cel mare,si stiu ce spun.iubesc copiii la nebunie si am fost aproape de multi,am stat cu copiii,mai am unul langa care am stat si am facut lectiile impreuna,l-am vazut crescand,stiu ce spun
24.04.2010 / 23:58
CiteazaBucataras a spus:
da ... pe vremea mea era simplu ... imi ardea o scatoalca daca miscam in front si ma linisteam , acum trebuie sa fii atent cum reactionezi ... insa, ne intoarcem din nou la problema. daca ai timp sa te ocupi de ei si sa te simta prezenti in viata lor, atunci nu au voie sa reactioneze in halul ala
Daa...o scatoalca ii scotea intotdeauna din incurcatura pe ai nostri parinti. Aveau ce-i mai cuminti copiii. dar pe mine lucrul acesta nu m-a facut sa am cu ai mei o relatie deosebita.
Recomandari pentru tine si casa ta
Friteuza fara ulei-Cuptor cu aer cald, Air Fryer 2000W
Aparat de vidat alimente FFS006X-01, vidare uscata/umeda, functie pulse
25.04.2010 / 00:00
CiteazaBucataras a spus:
da ... pe vremea mea era simplu ... imi ardea o scatoalca daca miscam in front si ma linisteam , acum trebuie sa fii atent cum reactionezi ... insa, ne intoarcem din nou la problema. daca ai timp sa te ocupi de ei si sa te simta prezenti in viata lor, atunci nu au voie sa reactioneze in halul ala
da,pe vremea noastra nu miscam in front
bataia era rupta din rai,dar era buna cateodata
25.04.2010 / 00:00
CiteazaBucataras a spus:
ma retrag ... noapte buna tuturor
si eu, noapte buna, sa visati frumos, ela treci la culcare
25.04.2010 / 00:01
CiteazaBucataras a spus:
da,bucataras,exact asa cum zici,am primit si eu la randul meu
,nu era prejudecata din ziua de azi , vizavi de palma la fund care acum e considerata violenta
;principiul era: o palma,nu a omorat pe nimeni,dimpotriva,ne-a facut pe toti OAMENI
.E discutabil si acest aspect....Personal...mai consider..ca un copil trebuie crescut in frica de Dumnezeu..in preajma bisericii..pe mine asta m-a ajutat enorm.
25.04.2010 / 00:02
Citeazapusikmea a spus:
si eu, noapte buna, sa visati frumos, ela treci la culcare
zi si tu treci la acte,ca vine sotul tau de la fotbal si te gaseste tot in fata laptop-ului
25.04.2010 / 00:04
Citeazaela a spus:
zi si tu treci la acte,ca vine sotul tau de la fotbal si te gaseste tot in fata laptop-ului
25.04.2010 / 08:38
Bucataras a spus:
Retetele sint intii citite si apoi aprobate in site sau pe homepage. Ele apar automat doar in pagina personala a fiecarui bucataras. Exista posibilitatea ca unele retete sa nu fie aprobate pe homepage, cele foarte, foarte simple ... Azi am fost cu Ioana la un concurs de pian si n-am avut timp sa intru in admin decit spre seara . Asta a fost motivul pentru care n-au aparut asa de repede. Mercic pt intelegere
Buna dimineata! Incep prin a o felicita pe Ioana, pentru interpretare.
Cat despre postari, sa zicem ca m-ai convins doar pe jumatate. Iau cazul meu, ca sa nu bag pe altcineva in aceeasi oala cu mine. Au fost si sunt postate pe site si in home retete mult mai banale ( ex. salate simple, omlete...) decat un gratar ( si am vazut chiar si gratare .... ) , un sos de maioneza......
. Trebuia sa scriu ca pastrama si carnatii sunt pregatite de mine?
. Sunt sigura ca nu toata lumea se pricepe sa pregateasca carnea pentru a o face pastrama.
Pusikmea are dreptate : eu am intrat aici cautand reteta de cus-cus, care nu e usoara, dar mi s-a sugerat sa pun aici reteta de mamaliga, pentru ca sunt persoane care nu stiu sa faca mamaliga. Deci as face-o degeaba... Lumea cauta retete in site, nu in pagini personale.
Eu propun ca toate retetele sa fie postate in forum, la rubrica " Cele mai noi retete " toate muncim, mai mult sau mai putin... Acolo se va decide cine vizualizeaza si cine nu, o reteta. Cum sa adune puncte o reteta, daca nu poate fi vizualizata? ( si aici nu ma refer doar la mine) Bineinteles ca retetele care stau cate o zi la rubrica aia, vor avea cele mai multe vizionari si asta nu e corect.....
Hai sa decida utilizatorii site-ului, nu doar cativa oameni, care pot fi si subiectivi.
Multumesc!
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Ina
Ultima editare: 25.04.2010 08:46:14
25.04.2010 / 08:48
Citeaza
Asa.....acum pot sa-mi vad de treaba
Dar de mine nu scapati asa usor
. Doar daca mi-o cereti
25.04.2010 / 13:23
Citeaza
Intii trebuie sa specific: retetele nu primesc puncte in functie de numarul de vizualizari.
Apoi, regula este clara: pe bucataras.ro este interzisa postarea retetelor pe forum. Pentru postarea retetelor exista pagina speciala, care este punctul principal al siteului. Forumul este doar pentru discutii
PS. Stai linistita, ca nu sintem suparaciosi
25.04.2010 / 16:04
CiteazaBucataras a spus:
Intii trebuie sa specific: retetele nu primesc puncte in functie de numarul de vizualizari. Apoi, regula este clara: pe bucataras.ro este interzisa postarea retetelor pe forum . Pentru postarea retetelor exista pagina speciala, care este punctul principal al siteului. Forumul este doar pentru discutii PS . Stai linistita, ca nu sintem suparaciosi
Cred ca m-am exprimat eu gresit cu forumul. Ma refer la rubricile din partea dreapta, ai inteles tu...
Gata, incheiem subiectul asta. Eu mi-am exprimat doar parerea. Las si pe altii sa faca lafel, daca vor considera necesar. Dupa cum am spus, mai am pana mi se usuca cerneala aici
.
Apreciez ca nu te faci ca nu vezi ce-i pe aici, sefu'
O zi frumoasa tuturor!