larisa_22

1

Bucataras
incepator

botosani

Bucataras din 31.07.2013

RETETE11
PRIETENI68
Retete / Dulciuri

Tarta cu mere verzi

In Prajituri la 10 Sep 2013

Prima data curatam merele si le taiem bucati mai mari apoi le lasam pentru o ora cu scortisoara, zaharul, romul si vanilia. In acest timp facem aluatul format din faina, drojdie, apa calda, coaja de la lamaie, ulei, un ou, apoi lasam la dospit. Cand aluatul si-a dublat volumul, il intindem...

Dulceata de fragute

In Dulceata / Gem la 31 Iul 2013

Punem zaharul peste fragute si lasam pana a doua zi in frigider. Le fierbem cam 15 min. O sa va iasa cat pentru 4 tartine cu unt!

Briose rapide si delicioase

In Prajituri la 31 Iul 2013

 Se bat ouale cu zaharul, adaugam iaurtul apoi faina si restul ingredientelor. Amestecam bine!  Ungem forma cu ulei apoi punem aluatul cu lingura. Putem sa le umplem cu dulceata, gem, banane, visine sau orice fruct ne place. Le punem la cuptor pentru 25 de minute. Dupa ce s-au...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 13.09.2013

Piept de cocos cu legume

publicat la 13.09.2013

Omleta

publicat la 11.09.2013

Turtite ca la bunica

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Patru drumuri la atelier cu televizorul în spate doar ca să afli că, de fapt, ţi-au tăiat cablul? E tardiv să verifici dacă nu cumva ţi-ai pus şosetele invers.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]