Piept de cocos cu legume

de larisa_22 in Pui, 13 Sep 2013 | 11553 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un piept de cocos fara piele si oase
  • 3 ardei copti
  • un morcov mare
  • o lingurita de oregano
  • 2 rosii
  • o cana de suc de rosii
  • o cana de apa
  • o lingura de ulei
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de cocos cu legume:

Jumatate din morcov il dam pe razatoare iar cealalta jumatate o taiem rondele foarte subtiri. Taiem si rosiile in 4. Pieptul il taiem cuburi.

Incingem uleiul si adaugam pieptul lasandu-l pana se albeste pe ambele parti, apoi punem si restul ingredientelor. Fierbem pana scade si se formeaza un sos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de cocos cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]