Piept de cocos cu legume

de larisa_22 in Pui, 13 Sep 2013 | 10864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un piept de cocos fara piele si oase
  • 3 ardei copti
  • un morcov mare
  • o lingurita de oregano
  • 2 rosii
  • o cana de suc de rosii
  • o cana de apa
  • o lingura de ulei
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de cocos cu legume:

Jumatate din morcov il dam pe razatoare iar cealalta jumatate o taiem rondele foarte subtiri. Taiem si rosiile in 4. Pieptul il taiem cuburi.

Incingem uleiul si adaugam pieptul lasandu-l pana se albeste pe ambele parti, apoi punem si restul ingredientelor. Fierbem pana scade si se formeaza un sos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de cocos cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Galletto (cocos mic) umplut si varza calita