
publicat la 16.03.2020
publicat la 16.03.2020
publicat la 27.08.2018
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Tocanita de ciuperci cu mămăligă
Tocam ciupercile, ardeii si ceapa. Sotam ciupercile. Calim ceapa usor, dupa care adaugam ardeii, apoi ciupercile sotate. Adaugam si cutia de rosii si 50 ml de apa. Lasam pe foc pana fierb toate ingredientele. La sfarsit adaugam usturoiul taiat felii subtiri si...
Icre de fasole
Punem fasolea la inmuiat pentru cel putin 8 ore. Fierbem fasolea cu foile de dafin. Zdrobim fasolea ca pentru fasolea batuta. Eu am pus boabele in blender, impreuna cu 50 de ml de apa in care a fiert fasolea ...