Inghetata de ciocolata

de Miha in Dulciuri, 9 Iun 2010 | 10592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 100 g zahar
  • 100 ml lapte
  • 50 g cacao
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 300 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de ciocolata:

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul pana se albesc si devin ca o crema. Se adauga cacao si se omogenizeaza. Se toarna laptele rece putin cate putin, apoi se pune pe aragaz la foc mic. Se fierbe pana incepe sa se ingroase, amestecand continuu. Se pune ciocolata rupta bucatele si se amesteca pana aceasta se topeste. Se da deoparte si se lasa la racit.

Cand compozitia s-a racit foarte bine se adauga frisca batuta si se omogenizeaza amestecand usor.

Se da la congelator pentru cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort crema de zahar ars