A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Placinta cu carne

Postat de: brunetica in Aperitive / Garnituri

Ceapa o curatam , o spalam si o taiem marunt si o punem la calit in uleiul incins. Ardeiul il spalam si il taiem marunt si il punem cu ceapa, adaugam si ciupercile spalate si tocate si lasam...Citeste continuarea

Paste cu branza

Postat de: mamaieelena in Penne

Pastele le-am pus la fiert si cand au fost gata le-am scurs imediat intr-o sita .Am tapetat vasul de ceramica cu margarina si pesmet .Am pus un strat de paste si am ras branza deasupra, iar am pus...Citeste continuarea

Pui la cuptor umplut cu prune...

Postat de: postavaru in Pui

Taiem prunele in bucati nu prea mici apoi le amestecam cu vinul si le lasam sa se inmoaie. Migdalele le oparim iar apoi le curatam de coaja maro si le tocam. Curatam ceapa si o tocam marunt...Citeste continuarea

Prajitura coca rasa cu magiun sau...

Postat de: alice_ciobanu in Prajituri

Cum se prepara Prajitura coca rasa cu magiun sau gem de prune Se pun într-un castron ouăle întregi şi se mixează împreună cu zahărul, până ce acesta se dizolvă...Citeste continuarea

Paste radiatori

Postat de: Kadia80 in Paste

Am fiert pastele in apa clocotita pentru 5 minute si le-am clatit cu apa rece. Apoi le-am transferat in vasul meu pentru cuptor si am turnat deasupra urmatorul amestec: un ou, doua linguri de...Citeste continuarea

Pilaf cu rosii cherry si spanac

Postat de: alice_ciobanu in Pui

Se spală orezul şi se pune la călit în puţin ulei. Apoi se pune apă şi se dă la fiert la foc foarte foarte mic. După vreo 15 minute am adăugat spanacul tocat, roşiile cherry şi...Citeste continuarea

Prajitura cu mere glasate si frisca

Postat de: alice_ciobanu in Prajituri

Merele se spala,  se curata de coaja si se taie felii grosute. Se unge bine cu unt o tava, apoi se presara 100 gr zahar. Se pun feliile de mere si  pe alocuri dulceata de visine. Se pune...Citeste continuarea

Paste cu carne si ciuperci

Postat de: alice_ciobanu in Paste

Pastele se pun la fiert în apă împreună cu o lingură de ulei şi puţină sare, lăsându-se la fiert conform instrucţiunilor de pe pungă. Ciupercile se spală şi se...Citeste continuarea

Pasta de zahar

Postat de: alice_ciobanu in Dulciuri

Gelatina se pune la hidratat în apă cam 10 minute până se face ca buretele, după care se topeşte pe baie de aburi, având grijă să nu fiarbă. Se adaugă şi mierea şi se...Citeste continuarea

Prajitura de ciocolata cu buttercream

Postat de: Anastasia in Prajituri

Mod de preparare crema: Albusurile cu zaharul si sarea se pun la bain-marie si se amesteca delicat in el, dar constant pana cand albusurile se infierbanta la 50 de grade C si se topeste...Citeste continuarea

Prajitura din piscoturi cu norisor...

Postat de: azyrra in Prajituri

Prima oara se pregateste frisca: 150ml lapte, praful pentru frisca, se bate cu mixerul pana se face tare. Apoi se pregateste crema: laptele ramas, adica 250ml lapte, praful pentru crema, cele 4...Citeste continuarea

Prajitura turnata cu mere

Postat de: corina241 in Prajituri

Frecam ouale cu zaharul,adaugam uleiul si continuama sa frecam pana se incorporeaza.Se amesteca faina cu praful de copt si se pune peste amestecul de oua,adaugand si laptele.Aluatul trebuie sa...Citeste continuarea

Placinta cu rosii

Postat de: miremirc in Mancaruri de post

Pentru aluat : drojdia o amestecam cu zaharul pana se lichefiaza, adaugam 100 ml apa calduta si 1 lg faina; lasam 10 minute sa creasca. Intr-un bol punem faina , facem o scobitura in mijlocul...Citeste continuarea

Paine in vas roman

Postat de: alinutzika in Piine

Ingredientele de mai sus se pun in ordinea scrisa in cuva masinii si se selecteaza programul pentru aluat cu drojdie (la mine e programul 11). Daca nu aveti masina de paine, framantati cu mana....Citeste continuarea

Placinta cu piept de pui

Postat de: Elena_Daria in Mancaruri cu carne

ALUAT :Intr-un vas punem apa fiarta,praful de copt stins cu otet,praful de sare si uleiul.Amestecam bine,apoi adaugam faina pana obtinem un aluat fin care se desprinde usor de vas si nu se...Citeste continuarea

Panna Cotta cu fructe de pădure

Postat de: diaconta in Dulciuri

Din tort gelee rosu si fructe de padure preparam o gelatina.Nu-I neaparat nevoie,eu am vrut pentru contrastul de culoare.Punem cate putin in formele pregatite,pe care in prealabil le-am uns cu...Citeste continuarea

Paste home-made

Postat de: Irina in Paste

Se pune faina intr-un castron si se face o adancitura in ea, cat sa incapa ouale. Se sparg ouale intr-un bol, se adauga uleiul si se omogenizeaza, dupa care se toarna in adancitura din faina....Citeste continuarea

Prajitura zi si noapte - de post

Postat de: Julie in Mancaruri de post

Se dizolva zaharul in apa, se adauga uleiul, esenta, iar la final, faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca bine pana cand se obtine un aluat uniform. Se unge o tava cu ulei, se...Citeste continuarea

Paine cu drojdie naturala

Postat de: kisskmy in Piine

Am amestecat drojdia cu apa, am incorporat faina ( fara a framanta, doar incorporata cat se poate) si am lasat 30 de minute sa se odihneasca. Apoi am adaugat sarea si am framantat pana aluatul a...Citeste continuarea

Pizzete

Postat de: MIUTA in Aperitive / Garnituri

Drojdia se dizolva in lapte caldut, impreuna cu o lingurita de zahar. Se amesteca laptele cu faina,sare si se framanta. La sfarsit adaugam uleiul si framantam inca 5 minute. Se lasa la...Citeste continuarea

Placinta"n foi cu branza

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

-din apa sare ,praf de copt si fainase prepara un aluat potrivit de tare -se imparte in doua -intindem una dintre bucatile de aluat intr-o foaie subtire,ungem din abundenta cu untura...Citeste continuarea

Prajitura cu mascarpone

Postat de: antici_gabytza in Prajituri

Mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul,adaugam faina amestecata cu praful de copt,coaja de portocala rasa,esenta si amestecam cu o lingura,adaugam uleiul,omogenizam si turnam compozitia...Citeste continuarea

Penne cu ton și sos de roșii

Postat de: ionix in Penne

 Pennele barilla se fierb conform indicațiilor de pe ambalaj, dar timpul îl scurtăm cu 1 minut.  Ceapa se curăță bine, se spală și se taie cubulețe. Uleiul și apa se...Citeste continuarea

Paste cu ardei copti

Postat de: Retetegg in Paste

Am fiert pastele si le-am pus la scurs. Intr-o tigaie mai mare am pus uleiul. Cand s-a incins am adaugat sunca taiata marunt, apoi usturoiul. Peste 5 minute am pus rosiile pasate in...Citeste continuarea

Piure de cartofi cu carne de pui

Postat de: miremirc in Pui

Carnea fiarta ramasa de la supa o putem transforma intr-o mancare felul doi absolut delicioasa, mai ales pentru copilasii moftusori :D Fierbem cativa cartofi , apoi ii facem piure si adaugam sare...Citeste continuarea

Piept de pui în înveliş crocant

Postat de: diaconta in Pui

 Pieptul de pui se taie felii (nu foarte subtiri). Iaurtul se amesteca cu mustarul,uleiul ,sare,piper si usturoiul pisat.Cu acest amestec se ung feliile de piept,se pune o crenguta de...Citeste continuarea

Pilaf cu ciuperci

Postat de: mirela0911 in Mancaruri de post

Se curata si se spala orezul in mai multe ape. Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit uin ulei.  Ciupercile se curata si se taie felii. Se pun peste ceapa si se lasa sa se...Citeste continuarea

Paste cu carne de pui si sos bechamel

Postat de: mirela0911 in Paste

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se dau sub un jet de apa rece si se lasa la scurs. Pieptul de pui se fierbe in apa cu putina sare (am avut de la tzara), apoi se taie...Citeste continuarea

Prajitura cu blat de biscuiti

Postat de: caroline in Prajituri

Biscuitii se dau prin masina de tocat sau se zdrobesc foarte bine cu un tocator, apoi adaugam 1 ou si untul topit si se amesteca bine. Aluatul astfel obtinut se intinde cu ajutorul mainii intr-o...Citeste continuarea

PAINE CU ULEI DE MASLINE SI FAINA...

Postat de: adasev12 in Piine

Am amestecat cele doua tipuri de faina si am pus intr-un castron incalzit bine. Am dizolvat drojdia cu zaharul si laptele caldut  si am amestecat foarte bine, apoi am turnat in mijlocul...Citeste continuarea

Parjoale de pui cu sos de rosii

Postat de: Mariuka in Pui

Se amesteca ingredientele si se modeleaza cu faina parjoale care se coc in ulei. Pentru sos se pune uleiul in tigaie si cand se infierbanta se presara faina si se amesteca pana se omogenizeaza....Citeste continuarea

Prajitura Excelent

Postat de: bylaura in Prajituri

Foile : Se bat albusurile spuma cu zaharul. Galbenusurile se omogenizeaza cu zaharul vanilat si se toarna peste albusuri, apoi se adauga faina. Se imparte aluatul in jumate si se coc doua foi...Citeste continuarea

Pizza Salami

Postat de: alinutzika in Pizza

Se framanta bine urmatoarele ingrediente: faina, sarea, apa calda, drojdia, uleiul. Se intinde aluatul in forma rotunda si se pune intr-o tava unsa cu ulei. Se unge aluatul cu ketchup se...Citeste continuarea

Prajitura cu mascarpone, ciocolata...

Postat de: lilik in Prajituri

Pregatirea blatului: separam ouale si batem albusurile cu zaharul si praful de sare,ca pt bezele,apoi adaugam galbenusurile amestecate cu uleiul,iar la sfarsit faina,cacao si cafeaua...Citeste continuarea

Pâine cu iz mediteranean

Postat de: ionix in Piine

Făina se cerne într-un bol mare, punem sarea și rozmarinul.  Facem o gaură în mijlocul făinii iar acolo vom turna maiaua.  Facem maiaua într-un bol, în...Citeste continuarea

Placinta cu mix de branza

Postat de: adasev12 in Aperitive / Garnituri

Drojdia se dizolva in putin lapte caldut si se amesteca bine cu zaharul apoi se lasa putin la dospit la loc cald. Faina se pune intr-un castron, se adauga in mijloc drojdia dospita, se adauga...Citeste continuarea

Prajitura " Superba" (2)

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Facem crema: Laptele il punem pe foc intr-un vas destul de mare impreuna cu vanilia si-l dam intr-un clocot. Punem la mixer ouale si praful de sare apoi zaharul si la sfarsit faina amestecand...Citeste continuarea

Prajitura cu fructe de padure

Postat de: Kadia80 in Prajituri

Untul si zaharul se bat cu mixerul pana ajung o crema, se adauga ouale unul cate unul. Faina se amesteca intai cu praful de copt, apoi se adauga peste unt-zahar-oua. Se amesteca bine pana se...Citeste continuarea

Prajitura ciocolatoasa

Postat de: brunetica in Prajituri

Intr-o craticioara am rupt ciocolata in bucatele mai mici, am adaugat frisca lichida si untul . Am lasat la foc mic pana frisca a dat intr-un clocot, am dat la o parte si am amestecat bine pana am...Citeste continuarea

Pastrav cu mamaliguta

Postat de: gurita_ta2005 in Pastrav

Se spala pestele, se usuca cu un servet de hartie, se condimenteaza cu rozmarin si condimentele de peste. Se umple cu o felie de unt si cu rosii in bulion si 1 felie de lamaie. Se orneaza cu alta...Citeste continuarea

Pasta de hering

Postat de: Bunica in Peste

      Pestele se lasa la dezghetat.       Se taie capul si se scot intestinele.       Se spala bine si se aseaza intr-o cratita de 2-3 l....Citeste continuarea

Prajitura Fanta (2)

Postat de: sufletista in Dulciuri

BLATUL -mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul,adaugam treptat uleiul iar la final faina amestecata cu praful de copt si cacaua,amestecam si turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei...Citeste continuarea

Pasta de slanina

Postat de: LUK in Aperitive / Garnituri

Curatati slanina de pe soric.Curatati si ceapa.Dati slanina si ceapa prin masina de tocat carne.Puneti o apoi intr-un bol,condimentati cu sare si boia,amestecati bine si serviti cu..masura si un...Citeste continuarea

Paine greceasca cu oregano si masline

Postat de: mitinita in Piine

  Intr-un vas se amesteca drojdia si jumatate din cantitatea de apa. Eu le-am lasat peste zi ,dar se poate folosi deindata. Se pune apa cu drojdia in mijlocul fainii,se adauga restul de...Citeste continuarea

Plăcintă cu brânză

Postat de: madi_marin in Prajituri

Foile de plăcintă se lasă la dezgheţat la temperatura camerei. Se taie toate în jumătate şi astfel ies 10 foi bune pentru tava 25/35 cm. Brânza rasă sau zdrobită cu...Citeste continuarea

Paella cu fructe de mare

Postat de: nico15 in Fructe de mare

Se pune unt si ulei in tigaie si se vor adauga fructele de mare cat sa se soteze. In alta tigaie vom adauga legumele, ceapa si ardeiul taiat foarte marunt. dupa ce au fost sotate se vor...Citeste continuarea

Peltea de gutui și mere

Postat de: carmenvlad in Dulceata / Gem

  Într - un vas se pun 2 l apă și se adaugă coaja și cotoarele de la gutui și merele tăiate în 4 bucăți. Se lasă să fiarbă la foc mic fără a amesteca printre ele...Citeste continuarea

Piept de pui cu varză de Bruxelles

Postat de: carmenvlad in Pui

 Se călește pieptul de pui într-o lingură de ulei. Se adaugă pe rând ceapa tăiată julien, ardeiul gras tăiat feliuțe. Se presară peste ele sare și boabele de piper. Se...Citeste continuarea

Păstrăv la cuptor cu legume

Postat de: Retetegg in Pastrav

Am spalat bine pestele si l-am asezat intr-o tava unsa cu putin ulei. Am condimentat, in interior i-am pus felii de lamaie si pe langa el am pus felii de ciuperci si ardei. L-am pus in...Citeste continuarea

Placinta cu branza sarata

Postat de: cec in Aperitive / Garnituri

Pentru aluat se pun intr-un castron 400 gr de faina, in mijloc se pune drojdia amestecata cu cateva linguri din laptele cald plus 1 lingurita de zahar. Dupa ce drojdia dospeste se adauga apa...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]