Placinta cu carne
Postat de: brunetica in Aperitive / GarnituriCeapa o curatam , o spalam si o taiem marunt si o punem la calit in uleiul incins. Ardeiul il spalam si il taiem marunt si il punem cu ceapa, adaugam si ciupercile spalate si tocate si lasam...Citeste continuarea
Paste cu branza
Postat de: mamaieelena in PennePastele le-am pus la fiert si cand au fost gata le-am scurs imediat intr-o sita .Am tapetat vasul de ceramica cu margarina si pesmet .Am pus un strat de paste si am ras branza deasupra, iar am pus...Citeste continuarea
Pui la cuptor umplut cu prune...
Postat de: postavaru in PuiTaiem prunele in bucati nu prea mici apoi le amestecam cu vinul si le lasam sa se inmoaie. Migdalele le oparim iar apoi le curatam de coaja maro si le tocam. Curatam ceapa si o tocam marunt...Citeste continuarea
Prajitura coca rasa cu magiun sau...
Postat de: alice_ciobanu in PrajituriCum se prepara Prajitura coca rasa cu magiun sau gem de prune Se pun într-un castron ouăle întregi şi se mixează împreună cu zahărul, până ce acesta se dizolvă...Citeste continuarea
Paste radiatori
Postat de: Kadia80 in PasteAm fiert pastele in apa clocotita pentru 5 minute si le-am clatit cu apa rece. Apoi le-am transferat in vasul meu pentru cuptor si am turnat deasupra urmatorul amestec: un ou, doua linguri de...Citeste continuarea
Pilaf cu rosii cherry si spanac
Postat de: alice_ciobanu in PuiSe spală orezul şi se pune la călit în puţin ulei. Apoi se pune apă şi se dă la fiert la foc foarte foarte mic. După vreo 15 minute am adăugat spanacul tocat, roşiile cherry şi...Citeste continuarea
Prajitura cu mere glasate si frisca
Postat de: alice_ciobanu in PrajituriMerele se spala, se curata de coaja si se taie felii grosute. Se unge bine cu unt o tava, apoi se presara 100 gr zahar. Se pun feliile de mere si pe alocuri dulceata de visine. Se pune...Citeste continuarea
Paste cu carne si ciuperci
Postat de: alice_ciobanu in PastePastele se pun la fiert în apă împreună cu o lingură de ulei şi puţină sare, lăsându-se la fiert conform instrucţiunilor de pe pungă. Ciupercile se spală şi se...Citeste continuarea
Pasta de zahar
Postat de: alice_ciobanu in DulciuriGelatina se pune la hidratat în apă cam 10 minute până se face ca buretele, după care se topeşte pe baie de aburi, având grijă să nu fiarbă. Se adaugă şi mierea şi se...Citeste continuarea
Prajitura de ciocolata cu buttercream
Postat de: Anastasia in PrajituriMod de preparare crema: Albusurile cu zaharul si sarea se pun la bain-marie si se amesteca delicat in el, dar constant pana cand albusurile se infierbanta la 50 de grade C si se topeste...Citeste continuarea
Prajitura din piscoturi cu norisor...
Postat de: azyrra in PrajituriPrima oara se pregateste frisca: 150ml lapte, praful pentru frisca, se bate cu mixerul pana se face tare. Apoi se pregateste crema: laptele ramas, adica 250ml lapte, praful pentru crema, cele 4...Citeste continuarea
Prajitura turnata cu mere
Postat de: corina241 in PrajituriFrecam ouale cu zaharul,adaugam uleiul si continuama sa frecam pana se incorporeaza.Se amesteca faina cu praful de copt si se pune peste amestecul de oua,adaugand si laptele.Aluatul trebuie sa...Citeste continuarea
Placinta cu rosii
Postat de: miremirc in Mancaruri de postPentru aluat : drojdia o amestecam cu zaharul pana se lichefiaza, adaugam 100 ml apa calduta si 1 lg faina; lasam 10 minute sa creasca. Intr-un bol punem faina , facem o scobitura in mijlocul...Citeste continuarea
Paine in vas roman
Postat de: alinutzika in PiineIngredientele de mai sus se pun in ordinea scrisa in cuva masinii si se selecteaza programul pentru aluat cu drojdie (la mine e programul 11). Daca nu aveti masina de paine, framantati cu mana....Citeste continuarea
Placinta cu piept de pui
Postat de: Elena_Daria in Mancaruri cu carneALUAT :Intr-un vas punem apa fiarta,praful de copt stins cu otet,praful de sare si uleiul.Amestecam bine,apoi adaugam faina pana obtinem un aluat fin care se desprinde usor de vas si nu se...Citeste continuarea
Panna Cotta cu fructe de pădure
Postat de: diaconta in DulciuriDin tort gelee rosu si fructe de padure preparam o gelatina.Nu-I neaparat nevoie,eu am vrut pentru contrastul de culoare.Punem cate putin in formele pregatite,pe care in prealabil le-am uns cu...Citeste continuarea
Paste home-made
Postat de: Irina in PasteSe pune faina intr-un castron si se face o adancitura in ea, cat sa incapa ouale. Se sparg ouale intr-un bol, se adauga uleiul si se omogenizeaza, dupa care se toarna in adancitura din faina....Citeste continuarea
Prajitura zi si noapte - de post
Postat de: Julie in Mancaruri de postSe dizolva zaharul in apa, se adauga uleiul, esenta, iar la final, faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca bine pana cand se obtine un aluat uniform. Se unge o tava cu ulei, se...Citeste continuarea
Paine cu drojdie naturala
Postat de: kisskmy in PiineAm amestecat drojdia cu apa, am incorporat faina ( fara a framanta, doar incorporata cat se poate) si am lasat 30 de minute sa se odihneasca. Apoi am adaugat sarea si am framantat pana aluatul a...Citeste continuarea
Pizzete
Postat de: MIUTA in Aperitive / GarnituriDrojdia se dizolva in lapte caldut, impreuna cu o lingurita de zahar. Se amesteca laptele cu faina,sare si se framanta. La sfarsit adaugam uleiul si framantam inca 5 minute. Se lasa la...Citeste continuarea
Placinta"n foi cu branza
Postat de: ionela2682 in Dulciuri-din apa sare ,praf de copt si fainase prepara un aluat potrivit de tare -se imparte in doua -intindem una dintre bucatile de aluat intr-o foaie subtire,ungem din abundenta cu untura...Citeste continuarea
Prajitura cu mascarpone
Postat de: antici_gabytza in PrajituriMixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul,adaugam faina amestecata cu praful de copt,coaja de portocala rasa,esenta si amestecam cu o lingura,adaugam uleiul,omogenizam si turnam compozitia...Citeste continuarea
Penne cu ton și sos de roșii
Postat de: ionix in PennePennele barilla se fierb conform indicațiilor de pe ambalaj, dar timpul îl scurtăm cu 1 minut. Ceapa se curăță bine, se spală și se taie cubulețe. Uleiul și apa se...Citeste continuarea
Paste cu ardei copti
Postat de: Retetegg in PasteAm fiert pastele si le-am pus la scurs. Intr-o tigaie mai mare am pus uleiul. Cand s-a incins am adaugat sunca taiata marunt, apoi usturoiul. Peste 5 minute am pus rosiile pasate in...Citeste continuarea
Piure de cartofi cu carne de pui
Postat de: miremirc in PuiCarnea fiarta ramasa de la supa o putem transforma intr-o mancare felul doi absolut delicioasa, mai ales pentru copilasii moftusori :D Fierbem cativa cartofi , apoi ii facem piure si adaugam sare...Citeste continuarea
Piept de pui în înveliş crocant
Postat de: diaconta in PuiPieptul de pui se taie felii (nu foarte subtiri). Iaurtul se amesteca cu mustarul,uleiul ,sare,piper si usturoiul pisat.Cu acest amestec se ung feliile de piept,se pune o crenguta de...Citeste continuarea
Pilaf cu ciuperci
Postat de: mirela0911 in Mancaruri de postSe curata si se spala orezul in mai multe ape. Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit uin ulei. Ciupercile se curata si se taie felii. Se pun peste ceapa si se lasa sa se...Citeste continuarea
Paste cu carne de pui si sos bechamel
Postat de: mirela0911 in PasteSe fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se dau sub un jet de apa rece si se lasa la scurs. Pieptul de pui se fierbe in apa cu putina sare (am avut de la tzara), apoi se taie...Citeste continuarea
Prajitura cu blat de biscuiti
Postat de: caroline in PrajituriBiscuitii se dau prin masina de tocat sau se zdrobesc foarte bine cu un tocator, apoi adaugam 1 ou si untul topit si se amesteca bine. Aluatul astfel obtinut se intinde cu ajutorul mainii intr-o...Citeste continuarea
PAINE CU ULEI DE MASLINE SI FAINA...
Postat de: adasev12 in PiineAm amestecat cele doua tipuri de faina si am pus intr-un castron incalzit bine. Am dizolvat drojdia cu zaharul si laptele caldut si am amestecat foarte bine, apoi am turnat in mijlocul...Citeste continuarea
Parjoale de pui cu sos de rosii
Postat de: Mariuka in PuiSe amesteca ingredientele si se modeleaza cu faina parjoale care se coc in ulei. Pentru sos se pune uleiul in tigaie si cand se infierbanta se presara faina si se amesteca pana se omogenizeaza....Citeste continuarea
Prajitura Excelent
Postat de: bylaura in PrajituriFoile : Se bat albusurile spuma cu zaharul. Galbenusurile se omogenizeaza cu zaharul vanilat si se toarna peste albusuri, apoi se adauga faina. Se imparte aluatul in jumate si se coc doua foi...Citeste continuarea
Pizza Salami
Postat de: alinutzika in PizzaSe framanta bine urmatoarele ingrediente: faina, sarea, apa calda, drojdia, uleiul. Se intinde aluatul in forma rotunda si se pune intr-o tava unsa cu ulei. Se unge aluatul cu ketchup se...Citeste continuarea
Prajitura cu mascarpone, ciocolata...
Postat de: lilik in PrajituriPregatirea blatului: separam ouale si batem albusurile cu zaharul si praful de sare,ca pt bezele,apoi adaugam galbenusurile amestecate cu uleiul,iar la sfarsit faina,cacao si cafeaua...Citeste continuarea
Pâine cu iz mediteranean
Postat de: ionix in PiineFăina se cerne într-un bol mare, punem sarea și rozmarinul. Facem o gaură în mijlocul făinii iar acolo vom turna maiaua. Facem maiaua într-un bol, în...Citeste continuarea
Placinta cu mix de branza
Postat de: adasev12 in Aperitive / GarnituriDrojdia se dizolva in putin lapte caldut si se amesteca bine cu zaharul apoi se lasa putin la dospit la loc cald. Faina se pune intr-un castron, se adauga in mijloc drojdia dospita, se adauga...Citeste continuarea
Prajitura " Superba" (2)
Postat de: RuxyRux in PrajituriFacem crema: Laptele il punem pe foc intr-un vas destul de mare impreuna cu vanilia si-l dam intr-un clocot. Punem la mixer ouale si praful de sare apoi zaharul si la sfarsit faina amestecand...Citeste continuarea
Prajitura cu fructe de padure
Postat de: Kadia80 in PrajituriUntul si zaharul se bat cu mixerul pana ajung o crema, se adauga ouale unul cate unul. Faina se amesteca intai cu praful de copt, apoi se adauga peste unt-zahar-oua. Se amesteca bine pana se...Citeste continuarea
Prajitura ciocolatoasa
Postat de: brunetica in PrajituriIntr-o craticioara am rupt ciocolata in bucatele mai mici, am adaugat frisca lichida si untul . Am lasat la foc mic pana frisca a dat intr-un clocot, am dat la o parte si am amestecat bine pana am...Citeste continuarea
Pastrav cu mamaliguta
Postat de: gurita_ta2005 in PastravSe spala pestele, se usuca cu un servet de hartie, se condimenteaza cu rozmarin si condimentele de peste. Se umple cu o felie de unt si cu rosii in bulion si 1 felie de lamaie. Se orneaza cu alta...Citeste continuarea
Pasta de hering
Postat de: Bunica in PestePestele se lasa la dezghetat. Se taie capul si se scot intestinele. Se spala bine si se aseaza intr-o cratita de 2-3 l....Citeste continuarea
Prajitura Fanta (2)
Postat de: sufletista in DulciuriBLATUL -mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul,adaugam treptat uleiul iar la final faina amestecata cu praful de copt si cacaua,amestecam si turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei...Citeste continuarea
Pasta de slanina
Postat de: LUK in Aperitive / GarnituriCuratati slanina de pe soric.Curatati si ceapa.Dati slanina si ceapa prin masina de tocat carne.Puneti o apoi intr-un bol,condimentati cu sare si boia,amestecati bine si serviti cu..masura si un...Citeste continuarea
Paine greceasca cu oregano si masline
Postat de: mitinita in PiineIntr-un vas se amesteca drojdia si jumatate din cantitatea de apa. Eu le-am lasat peste zi ,dar se poate folosi deindata. Se pune apa cu drojdia in mijlocul fainii,se adauga restul de...Citeste continuarea
Plăcintă cu brânză
Postat de: madi_marin in PrajituriFoile de plăcintă se lasă la dezgheţat la temperatura camerei. Se taie toate în jumătate şi astfel ies 10 foi bune pentru tava 25/35 cm. Brânza rasă sau zdrobită cu...Citeste continuarea
Paella cu fructe de mare
Postat de: nico15 in Fructe de mareSe pune unt si ulei in tigaie si se vor adauga fructele de mare cat sa se soteze. In alta tigaie vom adauga legumele, ceapa si ardeiul taiat foarte marunt. dupa ce au fost sotate se vor...Citeste continuarea
Peltea de gutui și mere
Postat de: carmenvlad in Dulceata / GemÎntr - un vas se pun 2 l apă și se adaugă coaja și cotoarele de la gutui și merele tăiate în 4 bucăți. Se lasă să fiarbă la foc mic fără a amesteca printre ele...Citeste continuarea
Piept de pui cu varză de Bruxelles
Postat de: carmenvlad in PuiSe călește pieptul de pui într-o lingură de ulei. Se adaugă pe rând ceapa tăiată julien, ardeiul gras tăiat feliuțe. Se presară peste ele sare și boabele de piper. Se...Citeste continuarea
Păstrăv la cuptor cu legume
Postat de: Retetegg in PastravAm spalat bine pestele si l-am asezat intr-o tava unsa cu putin ulei. Am condimentat, in interior i-am pus felii de lamaie si pe langa el am pus felii de ciuperci si ardei. L-am pus in...Citeste continuarea
Placinta cu branza sarata
Postat de: cec in Aperitive / GarnituriPentru aluat se pun intr-un castron 400 gr de faina, in mijloc se pune drojdia amestecata cu cateva linguri din laptele cald plus 1 lingurita de zahar. Dupa ce drojdia dospeste se adauga apa...Citeste continuarea