Adei copti umpluti cu branza in tempura

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2014 | 3957 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ardei capia
  • 200g branza ( eu am folosit amestecata branza de oi cu branza de vaci)
  • marar
  • sare

Pt tempura:

  • 1 ou
  • 4 linguri faina de grau
  • 4 linguri de apa rece sau lapte rece
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Adei copti umpluti cu branza in tempura:

Am pus ardeii in cuptor la copt

Dupa ce au copt, i-am decojit, le-am luat semintele din interior si am umplut cu branza ( am amestecat branzaturile cu mararul si putina sare); Dupa care i-am dat prin tempura ( am batut oul cu putina sare, am adugat faina si apa formand o pasta mai groasa ca la clatite).

Apoi am pus ulei la incins si am prajit ardeii pe ambele parti, i-am scos pe un servet          

Se pot servi ca si Garnitura...! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Adei copti umpluti cu branza in tempura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Lia_ 1

17.06.2014, 19:22

ardeiul copt face minuni intr-un preparat; stiu de la millefeuille de legume care avea si branza, dar mozarella; prin urmare pun reteta la favorite; foarte buna; bravo!

Gherca Daniela 1

18.06.2014, 14:16

Multumesc de apreciere!!! Si ma bucur ca va place!!! Intr-adevar este foarte gustos!

Pushaa 1

19.06.2014, 13:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Hasselback