Alice marinata

de ianculubita in Peste, 28 Feb 2013 | 12267 vizualizari

 

Reteta o am de la Mihaela mea din Italia,iar alicele de acolo,sunt hamsiile de la noi;
Aceasta marinata o pregatim doar pentru cateva zile si este un bun aperitiv.

 

INGREDIENTE

  • 1kg de hamsii
  • 1l otet
  • sare
  • ulei de masline
  • boabe de piper
  • masline,ceapa rosie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Alice marinata:

Pestele curatat de intestine,cap si sira spinarii,spalat,pudrat cu sare,il lasam sa se odihneasca 10min,timp in care-si ia sare,apoi il acoperim cu otet(nefiert) si lasam vasul acoperit pana a doua zi cand scoatem pestele din otet si-l asezam in borcan intercaland dupa preferinta cu rondele de masline,rondele de ceapa si boabe de piper;dupa ce am umplut borcanul,completam cu ulei de masline,batem usor borcanul de masa sa nu fie goluri de aer,infiletam borcanul si-l dam la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Alice marinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cap de peste grouper cu legume fierte