Aperitiv colorat cu branza aromata

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2019 | 9891 vizualizari

 

Pentru un meniu gustos și aspectuos trebuie să avem preparate aromate, interesante și estetice.
Vă prezint un aperitiv pe bază de brânzeturi și multe condimente.

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru bilelor de brânză

  • 1 cutie cremă de brânză(Philadelphia, Hochland etc.)
  • 200 g cașcaval răzuit
  • 200 g emmental răzuit
  • 100 g parmezan răzuit
  • 3 linguri smântână
  • 1 lingură unt
  • praf de usturoi, praf de ceapă și chimen praf
  • sare, piper

Pentru exteriorul bilelor de brânză

  • pătrunjel proaspăt tocat mărunt(se poate amesteca cu mărar tocat)
  • semințe de susan(ușor prăjite)
  • semințe de mac
  • boia de ardei dulce și picant (după gust)
  • pentru mai multă culoare se pot folosi și alte condimente, de ex. pentru culoarea galbenă vă recomand curry
  • alune de pădure, măsline
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv colorat cu branza aromata:

Omogenizăm foarte bine toate ingredientele și lăsăm compoziția la frigider pentru 30 de minute. Apoi formăm bile de mărimea unei prune și le dăm prin condimentel de mai sus, pătrunjel, susan, mac etc.

Pentru un plus de farmec se pot introduce în mijlocul bilelor alune de pădure sau măsline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv colorat cu branza aromata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv coltunasi umpluti cu sunca presata si legume mexicane