Aperitiv crochete din carne tocata cu cascaval

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2017 | 10507 vizualizari

 

Adaptata dupa o reteta a Gabytzei. Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • 3 felii de paine
  • 4 oua
  • 1 legatura marar
  • 250g cascaval Delaco
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv crochete din carne tocata cu cascaval:

Ceapa se da pe razatoarea fina si se lasa sa se scurga zeama rezultata.

Painea se inmoaie cateva minute in apa si se stoarce bine.

Usturoiul se piseaza bine.

Intr-un bol, se amesteca carnea, ceapa, painea, usturoiul, 2 oua, piper, vegeta si mararul tocat marunt.

Se pune in frigider 15-20 minute sa se intrepatrunda aromele.

Cascavalul se taie in betigase lungi.

Se pun in farfurii separate faina, pesmetul si 2 oua batute cu un praf de sare.

Se ia cu mana umeda din compozitia de carne si se aplatizeaza in palma.

Se pune in centru o bucata de cascaval si se acopera cu carne formand o crocheta cu cascaval in interior.

Se da prin faina, ou, pesmet si se prajesc in ulei incins pe toate partile pana se rumenesc frumos.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se consuma calde dar sunt bune si reci.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot face si cu carne tocata de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv crochete din carne tocata cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte umplute