Aperitiv cu foietaj si masline

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2010 | 7624 vizualizari

 

Este un aperitiv din bucataria franceza, foarte delicios si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr masline
  • aluat de foietaj din comert
  • 3 catei usturoi pisati
  • ulei de masline
  • parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu foietaj si masline:

Maslinele daca au samburi se scot. In robotul de bucatarie se pun maslinele ,usturoiul si se lasa sa se faca o pasta se adauga si ulei de masline.Totul se mixeaza ~5 min. Se intinde pasta obtinuta(la mine nu a iesit pasta,o crema, cred ca din cauza robotului , insa au iesit si asa foarte bune) pe foaie apoi se pune parmezanul ras si se ruleaza. Se da la frigider sa se intareasca apoi se taie felii. Se coc timp de 10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu foietaj si masline" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Bunica 1

06.06.2010, 18:48

Si eu am crezut la fel ca roxana, ca sunt cu mac. Cred ca au iesit delicioase. Dar ce zici: merge un pahar cu bere?

epurasha2bb 1

06.06.2010, 22:35

mmm, ce idee interesanta! sunt sigura ca sunt bestiale , acus as papa u paltouas!

nadina73 1

07.06.2010, 01:53

si eu mariana sper ca nu ai papat tot5 furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]