Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2014 | 2983 vizualizari

 

Am vazut poza pe internet si am zis de ce sa nu incerc si eu si chiar am fost multumita de rezultat :))

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 5 felii de salam
  • 200 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval:

Se taie aluatul in patratele si apoi colturile patratului ca in poza. Se pune in mijloc o feliuta de salam peste care se aseaza un patratel de cascaval. Se ia cate un colt si se duce catre mijloc, la fel se procedeaza si cu celelalte 3. Se aseaza in tava si apoi se introduc in cuptorul incins. Se lasa pana se coc uniform.

Se servesc calde sau reci alaturi de un pahar de bere :))

TIPS-URI

1

Umplutura poate fi cu ceea ce doriti (ciuperci, carne tocata, etc)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Figurine din foietaj cu cascaval