Aperitiv paine umpluta cu cascaval si ceapa gratinata la cuptor

de AlexTeacher in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2018 | 7080 vizualizari

 

Cand am facut reteta asta pentru colegii din birou, in 5 minute nu mai era nimic :)
Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.

 

INGREDIENTE

  • 1 paine, de preferabil taraneasca
  • 100 g de mozzarella gourmet
  • 100 g svaiter sau orice alta branza tare
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 70 g de unt topit
  • 2 linguri de mix de seminte
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv paine umpluta cu cascaval si ceapa gratinata la cuptor:

Painea trebuie sa aiba coaja tare, si o taiem pur si simplu pe orizontala si verticala... cat sa facem loc pentru feliile subtiri de svaiter si mozarella. 

Intercalam apoi ambele tipuri de branza, or sa se topeasca si vor curge efectiv in paine... cam asta e scopul acestei retete. Tocam ceapa si o amestecam cu untul topit. Punem amestecul peste branza. Nu mai ramane decat sa invelim totul in folie de aluminiu si sa o bagam la cuptorul incins la 180 de grade C.

Sta acolo cca 15 minute. Deschideti cuptorul, desfaceti folia de aluminiu si mai lasati-o cca. 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv paine umpluta cu cascaval si ceapa gratinata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine impanata cu unt si cascaval