Aperitiv placinta cu spanac si branza

de katty in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2017 | 3800 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 de pachet foi de placinta
  • 400 gr spanac
  • 200 gr branza grasa
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei+pentru stropit deasupra si uns tava
  • sare
  • piper negru macinat
  • nucsoara macinata
  • 50 gr muguri de pin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta cu spanac si branza:

Tocam ceapa fin si o punam la calit in 2 linguri de ulei. Cand a devenit translucida, punem peste ea frunzele de spanac, pe care le-am curatat, le-am spalat si le-am scurs in prealabil. Adaugam un praf de sare, piper, nucsoara si amestecam usor pana scade zeama de la spanac. 
Dam jos si lasam sa se racoreasca. Amestecam cu branza sfaramata si mugurii de pin.
Ungem o tava cu ulei, apoi asezam foile de placinta  una cate una, pe care am presarat amestecul de branza si spanac. Stropim ultima foaie cu ulei si dam tava la cuptorul preincalzit pana placinta este gata si se rumeneste.

Servim placinta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Kolokithopita (placinta cu dovlecei si feta)