Intr-un bol amestecam faina cu sarea, facem o adancitura, adaugam untul taiat cubulete, drojdia dizolvata cu putina apa calduta, galbenusul si incepem sa framantam adaugand treptat apa.
Acoperim cu un prosop si lasam sa dospeasca 20 min.
Umplutura-calim ceapa in putin ulei incalzit, adaugam baconul taiat cubulete, lasam sa se caleasca putin, adaugam ciupercile taiate felii(f ierte inainte)smantana, condimentam cu sare si piper dupa gust.
Lasam sa se caleasca la foc mediu pana ce se evapora tot lichidul.
Lasam sa se raceasca foarte bine.
Impartim aluatul in 4 bucati, fiecare bucata o intindem sub forma de cerc.
Punem in mijloc cate 3 linguri de umplutura si lipim marginile aluatul cat sa obtinem o punguta.
Punem in tava tapetata cu hartie de copt, ungem cu galbenusul amestecat cu laptele.
Dam tava la cuptorul incalzit 20 min, scoatem tava si spargem cate un ou in fiecare punguta si dam din nou la cuptor pentru 5-10 min.