Aperitiv rulouri cu crema de pate

de Lau in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2018 | 4534 vizualizari

 

Bunatati de Paste
Multumesc Rocsi

 

INGREDIENTE

  • Rulouri
  • 500 g faina
  • 1 ou
  • 40 g unt
  • 200 ml lapte
  • un praf de sare
  • 1 lingura zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • Crema de pate
  • 1 pate de 200 g
  • 2 castraveti murati
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • uns
  • 1 ou
  • mac
  • susan
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulouri cu crema de pate:

Rulourile-intr-un bol cernem faina, adaugam sarea, zaharul; amestecam, apoi facem o adancitura in mijloc, adaugam untul topit, 50 ml laptele caldut, drojdia si amestecam cu o lingura, apoi lasam la odihnit 10 min. Incepem sa adaugam laptele treptat, framantam pana ce aluatul devine omogen si elastic.

Acoperim bolul cu un prosop si lasam la dospit pana ce isi dubleaza volumul.

Intindem o bucata de aluat pe masa infainata, cu cutitul sau cu rulou zimtat taiem fasii subtiri.

Imbracam formele de rulouri si le imbracam pe fiecare cu cate o fasie de aluat.

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu oul batut, presaram mac, susan.

Dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos. Cat sunt fierbinti, le scoatem de pe forme.

Crema de pate-intr-un bol mixam untul cu pateul, adaugam castraveti tocati marunt, sare, piper dupa gust.

Dupa ce s-au racit rulourile, le umplem si le dam la rece inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulouri cu crema de pate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]