Aperitiv saratele rapide din chec sarat

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2019 | 2772 vizualizari

 

Va propun o reteta aperitiv foarte buna. Un chec sarat transformat in saratele.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/03/saratele-rapide-din-chec-sarat.html

 

INGREDIENTE

  • 150 g de faina
  • 50 g de amidon de porumb (maïzena)
  • 1 pachet de praf de copt
  • 3 oua
  • 80 ml ulei de masline
  • 1 iaurt natur - 125 g- l-am folosit apoi ca masura
  • 3/4 de masura de lapte
  • 12 masline negre fara samburi
  • 50 g de rosii uscate
  • 1 lingurita de cimbru uscat
  • 40 g de parmezan ras
  • 40 g de cascaval ras
  • piper
  • seminte de mac si de floarea soarelui
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele rapide din chec sarat:

Incalziti cuptorul la 180°C.

Puteti hidrata rosiile uscate in apa fierbinte timp de 20 de minute.

N-am avut nevoie, aveam un pachet nou si erau suficient de moi.

Intr-un castron amestecati faina, amidonul si praful de copt.

Adaugati ouale treptat, varsati uleiul si iaurtul. Amestecati bine.

Taiati marunt rosiile uscate si maslinele si adaugati-le in compozitie cu cimbrul uscat.

Puneti parmezanul, cascavalul, piper (sare nu trebuie, totul este sarat) si laptele treptat amestecand.

Varsati compozitia in tavele unse si tapetate cu hartie de copt.

Puneti semintele deasupra (am pus si un pic de rosii uscate).

Dati la cuptorul incalzit 180°C timp de 20 de minute.

Demulati, lasati sa se raceasca si taiati-le in batoane largi de 1,5-2cm.

Foarte bune si rapide de facut !

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele rapide din chec sarat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]