Aperitiv tarta cu rosii si branzeturi

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2019 | 3091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foi aluat de placinta
  • ciuperci champignon taiate felii
  • rosii cherry divers colorate
  • branza telemea
  • fulgi de parmezan
  • 1 ou
  • suc de rosii
  • chimen
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta cu rosii si branzeturi:

Pentru reteta de tarta cu rosii si branzeturi am folosit aluat de placinta congelat. Scoate aluatul de cu seara si lasa-l la decongelat. 

Incinge cuptorul la 220 grade C.

Unge tava cuptorului cu ulei si tapeteaz-o cu foaie de copt, apoi asaza aluatul in tava. 

Unge aluatul cu suc de rosii cu o pensula de silicon, apoi pune deasupra ciupercile taiate felii, rosiile taiate in jumatate, branza telemea si deasupra fulgi de parmezan.

Indoaie marginile aluatului peste umplutura, unge-le cu ou, iar restul de ou toarna-l peste umplutura. Presara chimen pe margini si peste umplutura si da tava la cuptor pana tarta capata o culoare aurie, frumoasa. 

Daca in casa nu ai asa multi fani pt tarta cu legume, cum e cazul la noi (a se citi mofturosi), poti face una diferita: adauga si niste sunca pe deasupra, cat sa-i amagesti nitel.  :))

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta cu rosii si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Langosi unguresti