Aperitiv tartine cu branza, avocado si diverse combinatii

de Razvan Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2020 | 4453 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Adi.

 

INGREDIENTE

  • 1 avocado copt
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • 12 felii de bagheta
  • 6 linguri cu crema de branza cu smantana
  • 1 ou fiert
  • 6 rosii cherry in 3 culori diferite
  • 2 cepe rosii mici
  • 6 masline verzi umplute cu ardei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tartine cu branza, avocado si diverse combinatii:

Fructul de avocado se taie longitudinal pe jumatate. Se rotesc cele doua jumatati in sens invers, se despart si se inlatura samburele. Cu ajutorul unei linguri se scoate miezul din coaja. Daca fructul este foarte copt, se decojeste usor cu mana.

Se pune miezul intr-un castron, se stropeste cu zeama de lamaie si se paseaza cu o lingura de lemn, adaugand uleiul si sarea, dupa gust.

Feliile de bagheta se ung cu crema de branza, apoi se pune un strat de avocado peste ele. Se traseaza cu furculita niste santulete pentru un aspect placut.

Se curata oul fiert de coaja, se taie pe jumatate, apoi se feliaza.

Rosiile se spala si se taie rondele.

Ceapa se curata de foi, se spala si se taie rondele.

Maslinele se taie in jumatati.

Se decoreaza fiecare felie de bagheta cu ou, rosii, ceapa sau masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tartine cu branza, avocado si diverse combinatii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]