Aperitiv triunghiuri cu branza

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2018 | 5257 vizualizari

 

"picnicul bucatarasilor"

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj proaspat
  • 400 g branza de burduf
  • 100 g branza dulce de vaci
  • 4 galbenusuri
  • mac
  • susan
  • 1 galbenus pentru uns
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv triunghiuri cu branza:

Branza de burduf se marunteste si se amesteca cu branza de vaci si 4 galbenusuri.

Se pune o foaie de aluat pe blatul de lucru dat cu faina si se netezeste cu sucitorul.

Se taie in 12 bucati.

Se pune o lingurita cu varf de branza pe fiecare bucata.

Se unge pe margini cu galbenus de ou, se pliaza parte pe parte in triunghi si se preseaza marginile cu o furculita.

Se fac cate 3 taieturi oblice pe fiecare triunghi si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se ung cu galbenus de ou si se presara cu mac sau susan.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25-30 minute.

Cand sunt rumenite frumos sunt gata.

Se lasa la racit.

Sunt bune si calde.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv triunghiuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

ieri la 09:54

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

pe 12.03 la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza si cu varza