Aperitive

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2016 | 6253 vizualizari

 

 Mereu imi place sa pun pe masa in zi de sarbatoare cate un platou cu aperitive reci. Sa se "ciuguleasca'' cate ceva langa un paharel pana se pune pe masa felul principal de mancare .
    ,, Retete de Pasti ''

 

INGREDIENTE

  • muschi file de porc
  • sunca de Praga
  • salam uscat cu crusta de rosii uscate
  • snitel de porc
  • bilute de mozzarella
  • rulada de cas afumat cu carnat si piper
  • rosii
  • ardei
  • masline
  • ceapa verde
  • castraveti murati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive:

  1. Mezelurile se feliaza subtire  .
  2. Feliati si rulada de cascaval .
  3. Mozarella se scurge de lichid
  4. Legumele se curata si se spala .
  5. Snitelul se taie bucati .
  6. Maslinele se scurg de saramura si se limpezesc .
  7. Castravetii murati se taie rondele .
  8. Asezati frumos dupa inspiratie toate ingredientele pe un platou mare .
  9.   Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Asigurativa ca aveti mezeluri si branzeturi diverse ca fiecare sa-si gaseasca pe platou ceva pe gust.

2

Folositi legume divers colorate care vor inveseli si vor decora placut privirii .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

mihaelar63 1

05.05.2016, 22:07

Simo , cate ceva ce a fost prin frigider

mihaelar63 1

05.05.2016, 22:09

Ce sa a sun ca patru adulti am servit jumatate din el . Au sosit doua fetite una de doi ani si una de noua si au terminat singure aproape ceialalta jumatate )

Bubulyk 1

28.09.2017, 22:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive Oua Faberge - Aspic in coaja de oua