Aperitive specifice mesei de Craciun

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2011 | 8199 vizualizari

 

Masa de ajun e incarcata de mezeluri specifice perioadei, cantitaile variaza in functie de numarul invitatiilor!!!

 

INGREDIENTE

  • caltabosi
  • sangerete
  • toba 
  • pastrama de porc afumata
  • slaninuta
  • ceafa de porc afumata
  • carnati afumati
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive specifice mesei de Craciun:

Carnatii si caltabosii se prajesc in cuptor cca. 15 minute. Apoi se taie bucatele de cca. 5 cm. Mezelurile afumate se feliaza si se aseaza intercalat. Se servesc cu paine proaspata de casa, castraveti murati sau hrea dupa gustul fiecaruia! Craciun fericit si linistit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive specifice mesei de Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]