Aperitive specifice mesei de Craciun

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2011 | 8230 vizualizari

 

Masa de ajun e incarcata de mezeluri specifice perioadei, cantitaile variaza in functie de numarul invitatiilor!!!

 

INGREDIENTE

  • caltabosi
  • sangerete
  • toba 
  • pastrama de porc afumata
  • slaninuta
  • ceafa de porc afumata
  • carnati afumati
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive specifice mesei de Craciun:

Carnatii si caltabosii se prajesc in cuptor cca. 15 minute. Apoi se taie bucatele de cca. 5 cm. Mezelurile afumate se feliaza si se aseaza intercalat. Se servesc cu paine proaspata de casa, castraveti murati sau hrea dupa gustul fiecaruia! Craciun fericit si linistit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive specifice mesei de Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]