Cartofi taranesti

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2012 | 5397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • kaizer
  • 1 ceapa rosie mica
  • 2 linguri bulion
  • ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Cartofii se taie cubulete ca de piure si se pun in apa cu sare la fiert,10-15 minute.Nu trebuie lasati sa se sfarame.Intre timp se taie ceapa felii subtiri,kaizerul se taie cubulete si se pun la calit in ulei de masline,dupa vreo 5 minute se adauga bulionul,sarea si piperul si se amesteca bine.Se adauga sosul format intr-un vas termorezistent,si se pun si cartofii fierti.Se pune sare si piper si se amesteca bine,dupa care se da la cuptor 10-15 minute.Se poate servi cu snitel de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti a la Gaby